Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andorra

őstag

válasz Cypresss #10450 üzenetére

Hol van itt a nagy légiforgalom??? Egy tizessel is simán keviheti az FPS-t. Nem ma kezdtem el az FS-el foglakozni, hanem még a Commodore 64-es korszakban.

Geryson

Természetesen arra költöd a pénzed, amire akarod, nem emlékszem, hogy erről bármit írtam volna. Amikor véleményt alkotok az FS9 kontra FSX-ről, az elsősorban olyanoknak szól, akik kevésbé tájékozottak, még nem FSX megszállottak, és nem látják az ésszerű alternatívát.

• Geryson

addikt

válasz Cypresss #10450 üzenetére

Ez a téma tényleg már egy lerágott csont, nem is értem, hogy a mi kollégával folytatott gépbelső beszélgetésünkre miért kell egyeseknek megint erre a kérdésre visszamenni. Igazából az én pénzem, megtehetem, hogy azt veszek belőle amit akarok. Még akkor is az én pénzem, hogy ha ezt a 300e-t csak amiatt költöm el, hogy FSX-ezzek. Tényleg szakadjunk már le erről a témáról (ez nem Neked szól Cypresss, mert Te már csak válaszoltál, tudja akinek szól sztem)...

Amúgy a különbségeket említve én emlékszem olvastam (nem értek hozzá), hogy már az objektumok programozása (komplexebb, bonyolultabb), aki vágja ezeket, biztosan tudja. A gépmodelleknél ha jól emlékszem nem látszott ha a levegőben korrigált a gép (a szárnylapok mozgásáról beszélek) és nem utolsó sorban az NGX nem véletlenül íródott csak FSX-re, gondolom csak lehet benne valami ha bonyolultabbá írták át és nem csak egyszerűen átvették az NG régi verzióját (ami egyébként már akkor is tökéletes volt sztem).

Amúgy az FPS nekem is 20 felett van, ahogy írtam. Gondom egyedül add-on repülőtereknél van, mert itt bemegy alá. Ahogy írtam, leszállok szépen, nem szaggat baromira és teszem ezt VC-ben, PMDG termékkel. Szóval azért nem esélytelen a dolog, csak bizony erre költeni kell.

Új hozzászólás Aktív témák