- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9476 üzenetére
Valamilyen hömérséklet 10 fok felett van. De nem találom mi a TAI
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9474 üzenetére
Ha be van kapcsolva az anti ice kapcsold ki?
Cypress a képek nem jönnek be, regisztrálni kell?
-
Korcsii
őstag
válasz
BigBlackDog #9438 üzenetére
- Classroom
- Home
- Educational programs, such as summer camps and after school programsAcademic licensing can be purchased for educational efforts at or below the undergraduate level. The academic version of Prepar3D has an unobtrusive watermark in the top right corner of the simulation.
Szerintem ezek a lényegesek, feature-kben nem tudom, nem hiszem, hogy van különbség. Mondjuk ez a honlapjukról való, lehet más oldalakon jobban kivesézik...
Kipróbálásra máshol ajánlják a havi verziót, illetve pozitívuma, hogy az frissül, amit megveszel, az meg v2-re elvileg már nem frissíthető - újra meg kell venned, mint ahogy ez a jó öreg FS-eknél is volt eddig. Éppen ezért a tényleges átállást nem is tervezem addig, kipróbálni még talán. Persze az jó kérdés, hogy az mikorra várható... erről sok infót nem találtam, és ahogy olvastam még eléggé a tervezés fázisában van így feature-kről sem akartak beszélni. (mondjuk 5 napja jött ki az utolsó update, talán érthető is, ha még nem minden fix az új verzióval kapcsolatban).
Valamikor majd lehet beleásom magam kicsit jobban a témában, most kidőltem, meg tanulni kéne inkább...
szerk: de legalább ajánlott gépigényre a valóságot írják
-
Korcsii
őstag
válasz
BigBlackDog #9436 üzenetére
Csak felvetettem a témát... Bele még nem ástam magam, testközelből pedig még végképp nem találkoztunk. Egyelőre úgy látom, hogy v2-t megvárom a váltással (ahhoz meg lehet új vas is kéne, mert DX11 is felvetődött). Hibái alatt elsősporban az erőforrások, modern környezetben rejlő új lehetőségek ki nem aknázását értettem elsősorban. Tekintve, hogy FSX-re épül, és szerintem cél is a minél több kiegészítő elérhetővé tétele (kiegek nélkül kinek kell manapság bármi?), elvileg elég jó kompatibilitás szempontjából.
FSUIPC legújabb frissítései pont emiatt jelentek meg, most már elvileg hiba nélkül fut. PMDG 737-esét többen próbálták már, elvileg ok, de a PMDG hivatalosan nem supportolja. UK2000 Extreme scenery-k is futnak rajra, kell még ennél több?
Ja, FTX-Orbix, megy, sőt, külön licencet is kínálnak az üzleti (tréning etc) felhasználóknak P3D-re.
Mondjuk ha tényleg jön a DX11, akkor azért még kíváncsi leszek, hogy akadna-e majd gondok... lásd FSX és a DX10 mondjuk LHBP-n...
-
Cypresss
senior tag
válasz
BigBlackDog #9318 üzenetére
NGX FCOM 979.-ik oldal
A családból egyébként a 700-as rendelkezik a legnagyobb hatótávval.
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #9322 üzenetére
Aidát leszedtem, de látom hasonló, mint az everest. Feltöltsem valahova a memoria riportot? mert nekem sok nem derül ki belőle.
-
Đusty
addikt
válasz
BigBlackDog #9311 üzenetére
737-ből a PMDG vagy ifly, a többi felejtős Wilco pl. különösen kerülendő :-).
Szerintem a PMDG pilótafülkéje sokkal élethűbb és szebb mint az ifly-é kívülről lehet, hogy az utóbbi a szebb de nincs jelentős különbség. Előny hátrány szerintem mind szubjektív nincs jelentős különbség, kissé más.
Nézz egy-két videot a neten róluk, melyik a szimpatikusabb.
767-et nem tudom de ha találsz jót szólj! -
Visormail
addikt
válasz
BigBlackDog #9302 üzenetére
Lehet nem ismerem csak beraktam hátha érdekel valakit.
-
macy
addikt
válasz
BigBlackDog #9273 üzenetére
Igaz csak a demóját próbáltam a TOH-nak de a Black Shark után nagyon nem jött be.
-
RCH663
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9264 üzenetére
gépet indíts újra ha nem volt, valami bent ragadt a memóriában
-
RCH663
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9262 üzenetére
Letöltöd 10 percig megy demoban akárhányszor, megunod uninstall, vagy megveszed.
-
RCH663
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9259 üzenetére
Igen azt csinálja, és tudja on the fly, vagy tud csinálni magának egy teljes textúra bankot. Teszteknél nekem minden ilyen ugrálós, z buffer hibás villogós dolgot kisimított, és régebbi gépek amik fs2004 alá készültek mentek rendesen dx10 alatt, tehát elég jól működik. Hosszan nem tudtam tesztelni mert demoban csak 10 percet megy, de úgy tűnik hogy elég jó.
-
RCH663
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9251 üzenetére
Igen, más motor, más shader kezelés ami a látótávolságot szabályozza, stb.... nézd meg a textúrák élességét a szántóföldeken.
-
RCH663
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9246 üzenetére
Azért mert nem DX10 kompatibilis a textúra, a következő részében a cikknek erre is kitérünk
Ezzel lehet megoldani, fizetős, de van demo mode: Addon Converter X
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #9246 üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BigBlackDog #9188 üzenetére
Akkor lehet, hogy AMD sajátosság ez, hogy képtelen értelmesen kezelni a CPU-t.
-
balage1989
tag
válasz
BigBlackDog #9167 üzenetére
Sztem a grafika nem jobb mint az fsx felturbózva. Rámentem a repülésre és egyböl ilyen hölégballonokat kellet kerülgetni vagy mit. Szimulátor élményem 0.
-
RCH663
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9159 üzenetére
Nem, nincs esélyed
Pmdg+Bud2.0+Rex+"akutyátisbehívomolyanszarazidő" nem fog többet produkálni 20-30 FPS-nél. DE nem is kell több. Ha jól megy a géped, és be van lőve minden akkor teljesen folyamatos, játszható lesz a dolog. 24 FPS-től, ha nem "stutterel" az FSX már teljesen jó a játék élmény.
Ezekkel a beállításokkal, ha még traffic is van, egy fizikai hat magost is meg lehet szorongatni.
Pár hozzászólással lejjebb ott van hogyan kell a videó karidat regisztrálni az FSX-nek, lehet hogy segít.
A másik hogy bele kell barmolni az FSX.CFG-be. Dobj egy privit, és segítek pár dologgal, ami vagy működik vagy nem. (gépe válogatja)
Annyival beljebb vagy, hogy gyanítom csak egy monitoron, kell eredményt produkálni. A másik előnyöd az nVidia kari. Alap géppel, normál időben 32-40 FPS-t biztosan tudunk hozni. Nvidia-n a felhőzet -5-8 fps, Pmdg meg -10 Fps (ha kicsit vissza veszed, akkor -5)
-
fatal`
titán
válasz
BigBlackDog #9154 üzenetére
Semennyire, nagyjából leszarjuk. Legalábbis ez az érmegyűjtögetős baromság engem abszolút hidegen hagy és gondolom a többiek is hasonlóképpen vélekednek erről.
-
Korcsii
őstag
válasz
BigBlackDog #9154 üzenetére
Semennyire.
Majd kipróbálom, mint a HawX-et, aztán törlöm...
-
fatal`
titán
válasz
BigBlackDog #9152 üzenetére
Előfordulhat, mert egy raklap szar a telepítője, néha elfelejti felrakni a felét (persze sikeres telepítést ír), lehet ebbe futottam bele megint, nagyon régen nem repültem úgyhogy lehet, hogy szarul van fent.
-
fatal`
titán
válasz
BigBlackDog #9134 üzenetére
11G az FS9 verzió.
-
Geryson
addikt
válasz
BigBlackDog #9134 üzenetére
Én is most megnéztem 20.600 megát rak fel. Szerintem FS9 nem lesz valami sokkal kevesebb (hiszen az adathalmaz ugyan akkora)
-
macy
addikt
válasz
BigBlackDog #9132 üzenetére
FSX-nél ha jól emlékszem 19GB-ot telepít.
-
RCH663
aktív tag
válasz
BigBlackDog #9130 üzenetére
Mod-ként épül be, ami azt jelenti hogy ha az FS kéri egy terület adatait, akkor olvassa be. A scenery library-nál be tudod állítani hogy mely területeket használja, és melyiket ne, illetve hogy prioritásban hol szerepeljen. Ha az fs kéri a terület textúráját, és mesh modelljét, akkor nem a default töltődik be, hanem átirányítja az addon scenery mappába és onnan olvas.
-
Geryson
addikt
válasz
BigBlackDog #9128 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nincs választási lehetőség. Ki is írja az elején, hogy 16 giga (vagy valami ilyesmi) kell neki.
Szerk.: rakhatod más vinyóra az FSGlobalt...
-
fatal`
titán
válasz
BigBlackDog #9126 üzenetére
Nem tudom, FSGlobal 2010-et használok.
-
fatal`
titán
válasz
BigBlackDog #9124 üzenetére
GEPro érdemes és FSGlobal vagy FSGenesis. UTE-t kerüld.
Trafficből én WOAI-t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest