Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
nagyjani
üzenetére
Nem egészen: ha lebutítod a grafikát (pl. kevesebb házat rajzol), akkor nem szaggat. Igen, a "Budapest kiegészítőről" beszélek, mert a küldetéseken kívül eddig csak ott repkedtem saját szórakozásomra (nincs túl sok időm vele játszani). És arra mondom, hogy ahhoz képest annyira nem szép, mint amennyire szaggat.
Néhány gagyi generált ház kirajzolása, meg nehogymár akkora teher legyen egy négymagos procinak. Ja, hogy csak két magot használ? Na, erről beszélek. (Én nem amiatt vettem meg, hogy a leendő pilótajogsimhoz ezzel gyakoroljak, csak egy kicsit repkedni szeretnék, amire egyébként jó, csak ha már ennyire eszi a gépet, nézhetne ki jobban is.
) Geryson: kösz, majd kipróbálom.
Szerk: amúgy amikor legelőször kipróbáltam, mondom, elég jó gépem van, mindent fel maxra, és nini, itt egy framelimiter: ide nekem a 60-at. Erre lehet, hogy meg is volt benne a tempó, de nagyon gagyin nézett ki. Próbáltam 30-on már egy fokkal jobb volt, és még egész használható a sebesség. De Bp-vel így sem igen voltam elégedett. Geryson beállításaival ("Unlimited FPS") viszont már egész jó kezd lenni, csak van vagy 18-20 FPS. Szóval ahogy ezekből kikövetkeztettem a framelimiter fordítva működik, annyira butítja a grafikát, hogy közel annyi legyen az FPS (nyilván ezért hívják Target FPS-nek, viszont ha tudna a gépem adott helyzetben többet, akkor sem engedi feljebb, ezért nevezem framelimiternek).

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Néhány gagyi generált ház kirajzolása, meg nehogymár akkora teher legyen egy négymagos procinak. Ja, hogy csak két magot használ? Na, erről beszélek. (Én nem amiatt vettem meg, hogy a leendő pilótajogsimhoz ezzel gyakoroljak, csak egy kicsit repkedni szeretnék, amire egyébként jó, csak ha már ennyire eszi a gépet, nézhetne ki jobban is.
) Geryson: kösz, majd kipróbálom.