Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7697 üzenetére
Azért látod úgy, hogy a füvön mennek a gépek, mert a játékban található repülőtereknek köze nincs a valósághoz, aki pedig a füvön gurul annak valószínű valamilyen scenery van telepítve az adott repülőtérhez.
-
GrooveHero
addikt
válasz Geryson #7700 üzenetére
A kozma félét nézegettem, de lehet én nem néztem meg vmit, de abban nem volt.
A leszállásnak az a része érdekelne, amikor le kell szállni. Viccet félretéve...onnantól érdekelne, amikor el kell kezdeni beszélni a toronnyal, frekit betekerni, vagy rádír a srác, hogy contact me on...remélem érthető, hogy mit próbálok mondani. A squawbaox-szal nincs gondom, elég egyszerű, csak az a gondom, hogy néha olyan rohadt érthetetlen amit mondd a torony/ground/stb....hunfatal: igen én is erre gondoltam. De ha nekem is meglenne az adott scener, attól még simán láthatom úgy, hogy vki a füvön megy át...még mindíg...mert ő meg az alapot használja...gondolom én.
nahát...most nézem, ez a 737-edik hozzászólásom, olyan ismerős ez a szám valahonnan ..milyen különös egybeesés
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7702 üzenetére
Szinte senki nem repül a default sceneryken. Legalábbis én olyan helyre nem repülök, ami nincs lefedve.
-
GrooveHero
addikt
De itt most fizetős scenery-kről beszélünk? Gondolom azért nem, mert nem lenne túl olcsó, persze vannak ingyensek is, plöl a sármelléki is az, és lehet röpködi oda/onnan is, mondjuk kicsit nagy már oda a Douglas, de azért nem rosz.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7704 üzenetére
Azokról is. Senki nem mondta, hogy olcsó, ez egy drága hobbi.
-
GrooveHero
addikt
Azzal tisztában vagyok.
Jajj multkor vmi csöpp kis argentín szigetről akartunk felszállni. Minden rendben ment, gép felprogramozva, tower freki belőve, fligh plan elküldve...erre benyőgi a toronyos srác, hogy háj gájz, nem tudtok felszállni, túl nagy a gép. Jelzem, én MD-11-gyel, haver meg 767-tel volt. Pedig gondolkoztam a 747-esen is
Aztán megkértük, hogy engedje meg, hogy felszálljunk, megy ilyesmi, meg hogy imádjuk az argentín focit, meg Messit is, de nem engedték, még egy felügyelő srác is jött, na mondom itt bannolás lesz, mert sokat akadékoskodtunk, aztán szépen megmondták, hogy a torony a főnök, ha ő nem engedi meg, akkor pápá, lehet menni.[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz Geryson #7700 üzenetére
*sírvaröhög*
te, VOMM-EGSS környéki út jövőhéten?
vagy lehet lesz még egy VHHH-VGZR-VIDP-EGSS, és akkor kb pont meglenne az 500 órám, és a 2 éves BAV évfordulómat már senior captainként ünnepelhetném júni 9-énhunfatal:
én repülök, de csak ha nagyon muszáj (ergo pl közbülső megálló egy több legből álló úton)... szerencsére avsim-en fent van egy csomó, amiből fizetős sincs, bár Ázsia/Afrika ilyen téren kicsit gyenge...GrooveHero:
Kozma féle leírásban 33. oldaltól... de az angoloknál is van róla leírás valahol (vagy under construction, és törölték a régit?)egyébként meg hallgatózni kell, figyelni a text üziket, így lehet igazán belejönni egy idő után... kezdetben persze sok... (advanched érdeklődésnél: realworld rádióforgalmazások hallgatása)
az ATC-nek pedig tényleg mindig igaza van, nem érdemes vele vitatkozni... ő ismeri a környéket, te általában nem, neki van radarja, neked nincs... ő vizsgázik, neked nem kell (még)... 747/md11/767 meg általában heavy, ami igaz, hogy főleg a keltett turbulenciára vonatkozik, de kis repterek azért felejtősek vele... kitérőreptér tervezésnél erre is külön figyelni szoktam, hogy azért legyen elég hosszú kifutó neki (meg ne dzsundzsa legyen, hanem beton )
amúgy ha tökéletes látványt akarsz, akkor szerintem mindig szedd le azt a gépet, amivel a másik repül, és valahogy tuszkold bele... FSInn-nel type-airline páronként be lehet állítani akár, hogy mi jelenjen meg... SB-ről nincs infóm, nem próbáltam még
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Korcsii #7707 üzenetére
Értem én hogy nagy repülőgép vs. kis reptér, de azért ez mégis csak egy játék
Persze világos, nem is akadékoskodok, de ha a valóságban nem megy az oké. Na de itt?
Tehát akkor magyaraul több ezer liveryt kéne a játékba tennem, hogy amikor meglátok egy olyan gépet, akkor lássam hogy ő hogyan is néz ki? Na az érdekes lenne.
Amúgy nem létezik olyan progi...hogy is mondjamcsak...szóval hogy nem kéne irogatani a sok szöveget, plö süllyedésnél, hanem lenne vmi progi, és egyből lehetne berakni, mert mire beírod, addigra már a gép nem olyan magasan van/ nem olyan sebességgel repül. Remélem érthető.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Korcsii
őstag
válasz GrooveHero #7708 üzenetére
Nem játék, szimulátor. Próbáljuk a valóságot a lehető legnagyobb mértékben utánozni (persze ez egyénenként eltér, hogy ki mennyire veszi komolyan, de az alapelv ez lenne).
Lehet leszedni packokat, meg van az angol oldalon valahol egy script, ami beimportálja őket FSInn-be, de ha már longhaul utakon úgy is ráérek, meg van rendes részletességű gép, akkor inkább megcsinálom kézzel, legalább a hívójelekkel is jobban tisztában leszek tudom, elvetemült vagyok...
FSInn-ben van quickchat, csak... nekem nem jött be ahhoz is meg kell adni a paramétereket, amit az atc ad, és akkor már majdnem ugyan ott vagy, ha elég gyorsan gépelsz... nomeg van egy pár megszokott rövidítés (bár én nem használom őket)... no meg ott a voice, akkor nem kell gépelni
szerk: tippek: hívójel elhagyással lehet spórolni, úgy is kiírja, így amikor válaszolsz, simán elhagyható...
meg ha nagyon sürget az idő:
climb and maintain FL100 -> climibing FL100
turn right heading 180 degrees -> right hdg 180
reduce speed 220 knots -> speed 220kthivatalos rövidítések:
p/s - push and start
h/p - holding point
rwy - runway
cl(r)d - cleared
sq - squawk
c/m - climb and maintain
hdg - headingmás nem nagyon szokott elhangzani szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
-
GrooveHero
addikt
válasz Korcsii #7709 üzenetére
ez jó lesz nagyjából?
[link]Mondjuk nem elég konkrét, mármint nincs benne konkrét példa, az meg nagyon jó lenne, egy konkrét ferihegyes leszállás például.
Amúgy a WATSIM és az IVAO között mi a különbség?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #7711 üzenetére
vagyhát lehet ez jobb, itt vannak konkrét példák, és tök jól össze van szedve.
-
Korcsii
őstag
válasz GrooveHero #7711 üzenetére
a kifejezetten oktatásra írt segédletek csak jók
VATSIM vs IVAO? Intel vs AMD, vagy ATI vs Nvidia , vagy Canon vs Nikon... mindenki válassza a neki szimpatikusat...
alapvetően ugyan az a kettő, kisebb-nagyobb különbségekkel... van, aki VATSIM fan van, aki IVAO fan, meg van, aki mindkettőn szokott repülni... én VATSIM-en kezdtem, ott ismertem meg pilótákat/irányítókat, így oda járok... IVAO-n kezdtem volna, lehet csak oda járnék... talán majd egyszer regelek ott is, csak mert miért ne, de annyi időm nincs mostanság, hogy ott is ismerősnek érezhessem magam...
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Korcsii #7713 üzenetére
Most nem igazán értelek, ne haragudj
Szóval amit utolsónak linkeltem az akkor jó lesz szted?Az IVAO vs. WATSIM dolgot pedig úgy értettem, hogy melyik a nehezebb, melyik a könyebb, tehát az IVAO-n csak inkább profik röpködnek, míg WATSIM-en soka a kezdő? Vagy hogy?
Régen az sg fórumon azt írták, najó ez tényleg jó régen volt, hogy a WASTIM hő meg haaa milyen kemény, meg oda regisztálni kell...stb...stb...
tényleg, amúgy az IVAO-ra hogy kell regizni?A Botond meg rohadjon meg, hogy szintet lépett, és most már nem TWR, hanem APR. Pedig milyen jó volt, általában éjjel 3-ig 4-ig torony szokott lenni. Aztán multkor mikor ő nem vot, jött helyette a Dániel Zsolt...pedi azt hittük csendes éjszakánk lesz Ferihegyen, már megvolt a push back, erre jön a hang..na mondom jött vki. Nézem szerinfót, és hát éjjel 2 órakor a Zsolti úgy érezte, hogy neki most be kell ülni a toronyba. Én már túl voltam a push backen ahogy említettem, észre is vette, egyből kérdezte, hoyg redi tu taxi?
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7714 üzenetére
Nincs olyan, hogy WATSIM. Az VATSIM, írjuk már rendesen.
Teljesen egyforma a két hálózat, egy-két megoldás eltér. Kezdő és profi ugyanannyi van mindkét hálózaton, nagyjából.
IVAOra úgy kell regisztrálni, hogy felmész az ivao.aerora és join ivao.
-
GrooveHero
addikt
jóvanna Remélem nem haragítottalak magamra, elírtam ,tudom hogy írják, csak benéztem, nem tudom mit kő itten kajabálni Biztos téged se teremtettek le amikor kezted mi? Vagy te nem tudsz hibázni?
Azért remélem nem dől romba a világ, vagy nem lesz totális atomháború, vagy armageddon, világvége és hasonló, mert rosszul írtam egy szót.
Alázatosan esedezem bocsánatodért mester[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz GrooveHero #7714 üzenetére
egyik sem könnyebb, mint a másik - megszívtad háhá
az éjjel 2 órási műszakba már én is belebotlottam... valakivel parallel approach-ot akartunk csinálni (wizz-zel voltam, a másik meg talán malév gép volt, így egyébként is 31L+R lett volna), ami viszont ferihegyen nem túl bevett eljárás, de ha már nincs atc... de lett hát ez van, győzött a valóság
szerk: #7716: lol
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Korcsii #7717 üzenetére
Nem szívtam meg, mert én nem arra hajtok, hogy könnyebb leygen, ne mtudom melyi könyebb, mert IVAO-t nem próbáltam, nekem jó a VATSIM is egyelőre. Hunfatal remélem figyelsz, most jól írtam
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7716 üzenetére
Nem látom, hogy hol kiabáltam volna, a VATSIMet nagybetűvel írják, ezért írtam avval.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
nem a nagybetűvel volt a gond, hanem azzal, hogy csöppet kiakadtál egy betű elírás miatt
Amúgy kipróbáltam a 737-est, hát eszméletlen jó, vmi beszarás milyen szép, részletes, élethű lett. Szimuláltam egy kis hibát is, volt itt minden, olajnyomás, APU, engine failure, aztán néztem, hogy miért megy ferdén a gép, mikor közeledtem a kifutóhoz. Van is róla egy képem:
[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz GrooveHero #7720 üzenetére
aranyos az iFly felirat a homlokán... de eléggé recés a kép...
-
GrooveHero
addikt
válasz Korcsii #7721 üzenetére
igen, csak a full HD febontás van meg, dehogy milyen a részletesség, azt nem tudom, már régen állítgattam, tudod a max felbontás és max részletesség vs. scenery nem jó haverok
Ha gondolod csinálhatok egy-két képet hogy hogyan néz ki fullon.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Korcsii
őstag
válasz GrooveHero #7722 üzenetére
az élsimításra gondoltam én személy szerint utálom a recét - mondjuk kölcsönvgammal én is offoltam... hmm, tényleg, jön a nyár, rá kéne nézni a körmükre, hogy áll a gar
-
GrooveHero
addikt
válasz Korcsii #7723 üzenetére
azt hol lehet beállítani? Nem ott ahol a scenery, meg a plane, meg a weather, meg ezek vannak? Mert én már azokat maxra raktam, tök patent volt, ahogy fénylett a gép, meg minden. De hogy az élsimítás hol lehet, azt nem tudom
Na ha még azt is rátolnám, akkor sztem oda is f*sna a kis 88GTXMondjuk aez a kölcsönvgammal... ezt nem értem...miről lenne szó? Meg milyen garról?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7724 üzenetére
Gariztatta a vgaját.
Customizet megnyomod és részletesen be lehet állítani a grafot.
-
GrooveHero
addikt
Ja már értem. Köszi a választ. Lövök is képet maxon, hogy milyen. Az én GTX275-öm is halott szegény, de előbb kéne négy darab csavar, mert hűtőt cseréltem, aztán nem jött össze a dolog, szóval most vissza kéne tenni az eredeti hűtőt. Illetve már vissza is akartam tenni, de mikor a negyedik csavart húztam meg, ami odafogj a GPU-hoz a hűtőt, akkor az egyik rugós csavar elfáradt. Szóval most az enyém is pihen kicsit. Azzal kicsit jobb lenne. Nem is beszélve a 2 giga 1066-os ramról, ami szintén földobta a pcskert, szóval így most E8400 és GTX275 és 4 giga ram...kicsit jobban menne, mint 2 giga +800GTX-szel
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7726 üzenetére
Szinte semmivel nem lenne jobb, ugyanis procit eszik ez a szar. Ezért repül a többség (én is) még mindig FS9-el. Meg azért mert nem sok pluszt ad az fsx.
-
GrooveHero
addikt
De azért most már lassan töb minden van FSX-re, mint 9-re nem? Mondjuk én nem tudom, a 9 kimaradt az életemből, de most hogy megjött a 737-es FSX, mostmár tényleg sok dolog van FSX-re, ha nem is annyi, amit mondom, nem tudom így van e
-
fatal`
titán
-
Korcsii
őstag
mondjuk a scenery-t ha nagyon erőltetjük, akkor pont fel lehet rakni fsx alá, és ha szerencsénk van, működik is...
az FSX-re egy cseppet gépkímélőbb kiegészítőt írni (scenery), mert a böhömnagy textúrákat nem 1000 fájlban kell tárolni, hanem elég 10 is, csak talán éppen ezért, hogy az fs9 piacból se zárják ki magukat, sok fejlesztőcég inkább marad a mindkettőre jó technológiánál... mondjuk vannak már szép számmal, akik csak FSX-re írják őket...
ez mondjuk a mennyiségen túl sokat nem segít... de pl az FSX összes terméke odab@sz, és fps is van... már ahol a fullextrás repterekről nem nyilatkoznék, de a táj remek...
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7730 üzenetére
Gépek mostmár egyformák nagyjából.
-
fatal`
titán
válasz Korcsii #7731 üzenetére
FSX összes terméke alatt gondolom az ORBX-et érted, ami fps szempontból jó, már a VFR repterei, mert IFRben bizony az is eszi az fps-t.
Lehet, hogy 1 fájlban tárolja a photo sceneryt ettől még a gépigénye most is 10x akkora mint az fs9nek minimum.
"mondjuk a scenery-t ha nagyon erőltetjük, akkor pont fel lehet rakni fsx alá, és ha szerencsénk van, működik is..."
Értem, tehát lutrira vásároljunk kiegészíőket. Vannak még ilyen jó ötleteid?
-
GrooveHero
addikt
Ja igen, és azt el is felejtettem mondani, hogy az a 737-es nem csak állt ám, hanem elvitt Ferihegyről Bécsbe, és olyan mint a kis kezesbárány, bár az útközben randomizált hibákért nem volta oda annyira, azért tényleg jól működött, korrekt kis gép lett sztem.
Én mondjuk arra gondolok, hogy a PMDG azért nem adta még ki, mert meg akarta nézni, hogy a másik kettő mit hoz össze, aztán ha látják, hogy hú milyen fasza, akkor még gyorsan ők is kicsit átpofozzák/ felturbózzák, oszt hadd menjen. Szavamra mondom, nem rosz taktik, de hogy a sok PMDG fanatikus mit szól hozzá, az már más kérdésWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
Gizmo94
veterán
válasz Korcsii #7735 üzenetére
Az új versenyzők járnak jobban, akik mostanában kezdenek FS-ozni, mert bár főleg 767-tel repülük, de tesztelgetem ezt az Ifly 737NG-t és eddig tökéletesnek tűnik. Kicsi ugyan fps eszegető, de egyébként szépen kidolgozottnak, nagyon kezelhetőnek és eléggé bugmentesnek, egyszóval hiánypótlónak tűnik minden tekintetben. Biztos vagyok abban is,hogy az Airacra sem kell sokat várni. Jó ideje vártunk rá, mondjuk, hogy legyen normális középkategóriás gép (ez magánvélemény, de lehetőleg Boeing , so, I hate Airbus) FSX-re, de úgy tűnik, itt van.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
N akkor most kaja, aztán jönnek a képek, remélem tetszeni fog
-
GrooveHero
addikt
-
fatal`
titán
válasz Gizmo94 #7736 üzenetére
Bizony, 2-3 hónapja repülgetek vele FS9en, már az első verzió is teljesen használható volt, azóta még az apróbb bugokat is javították, teljesen tökéletes gép.
FSXre pedig fog jönni teljesítményjavító patch, már dolgoznak rajta. Egyébként a support is elsőosztályú, érdemes megvenni a gépet.
-
boeing
senior tag
válasz GrooveHero #7738 üzenetére
Szép csak még a Liveriseket nem jöttem rá hogy kell be ileszteni mert a alapok nem jönnek be.
-
fatal`
titán
Felmásolod a textúrát egy texture.valami mappába a simobjects\airplanes\iflygépamelyikrevalóafestés.
Ezután elindítod a configuration managerét és mindent be tudsz állítani és létrehozza a bejegyzést hozzá. Kicsit pepecselős, de gondolom úgysem 300 festést akarsz rátenni.
-
GrooveHero
addikt
Nekem nem működött, mindent megcsináltam, bemásoltam, átírtam a dolgokat a cfg fájlban és semmi. Egy DHL-es liveryt akartam berakni a 737-hez, de semmi nem lett belőle, ilyen kékes nyavalya csak
Mondjuk ez a KLM-es nekem sem jön be annyira, jobban szeretem, ha teljesen festett a gép, ezért választottam a DHL-eset, mert tök tetszik a sárga szín a gépen.
[link][ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz GrooveHero #7742 üzenetére
FSXes volt az a dhles livery?
-
GrooveHero
addikt
Igen, mert a readme-ben is úgy írja, hogy az fsx mappába mit hova kell másolni. Mondjuk elég kusza, lehet elcsesztem vmit. De most van már egy jobb. Egy SouthWest Airlines-os
-
Geryson
addikt
válasz Korcsii #7744 üzenetére
PMDG ezt sajnos nagyon elszúrta. Ekkora piacot kiengedni a kezükből. Lehet szétszéledt a gárda vagy megnyírbálta őket is a válság? Akármi is volt, még az is előfordulhat, hogy az IFly nagyon odateszi magát és kinövi magát.
Én szeretem a PMDG-t, sok éve repülök velük (ugye FSX-en csak a 747-el), de most csalódtam bennük és sajnos még csak őszinték sem voltak. Comming soon kb. 2 éve, vagy talán már régebb óta is...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Gizmo94
veterán
válasz GrooveHero #7745 üzenetére
Nincs abban kusza semmi. Simobjects, Airplanes, iFly akármennyi, 700-800-900, de ez ott van a livery mellett,hogy melyik típushoz való, oda, a gép saját mappájába berakod a texture.livery neve mappát, arra ügyelsz,hogy a neve ugyanaz legyen, mint amit majd bemásolsz az aircraft.cfg-be.
A readme-ből, vagy mindig abból a szöveges fájlból amit mellékelnek az adott liveryhez, kimásolod a következő szöveget és beilleszted a gép aircraft.cfg- fájljába.
Az első sorban a fltsimX sorban az X helyére beírod azt a számot, amelyik következik a fltsim-ek sorában. Rakhatsz annyit amennyit akarsz, akár 50-et is, ha találsz a géphez annyi liveryt. Ezután az FS látni fogja az új liverydet, bent lesz a választható gépek sorában.
Betölt-örül.Példa:
[fltsim.X] ------> [fltsim.3] <------- ezt írod át így a sorban következő számra
title=iFly 737-800 N980 American <------ ennek kell egyeznie a texture.akármi mappával
sim=iFly737_800_27k
model=
panel=normal
sound=
texture=AAN980
kb_checklists=iFly737NG_CHECK
kb_reference=
atc_id=B738
atc_airline=Boeing
atc_flight_number=713
ui_manufacturer=iFly
ui_type="Boeing 737-800 (Normal screen)"
ui_variation="American"
ui_createdby="iFly Development Team"
ui_typerole="Commercial Airliner"
description=iFly Jets: The 737NG v1.0 for Flight Simulator X\n\nAircraft by iFly Developer Team\nNavData from http:\/\/www.navdata.at\/\n\nforum: http:\/\/ifly.flight1.net\/forums\/\nemail: support@iflysimsoft.com
visual_damage=1
MyConfig=iFly738_2[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz GrooveHero #7742 üzenetére
Egyébként én nem találtam hozzá DHL-es FSX-es liveryt, tehát lehet,hogy a baj az lesz, amit Fatal írt, hogy FS9-es liveryt próbáltál rácibálni.
Ami egyébként lehetséges, megoldható többnyire, de bele kell nyúlnod a livery textures mappájába és kidobálni ezt-azt belőle. Át kell írnod a fltsim adatokat is, mert az FS9 itt-ott más értékeket használ és más módon. De kis munkával megoldható az FS9-es liveryk FSX-re alakítása a legtöbb esetben. Ha belinkeled ide azt a DHL-es liveryt és ráérek, megpróbálom megkókányolni neked, ha annyira a szíved vágya.PMDG vs iFly:
Szerintem is piacot vesztett a PMDG ezzel, amit valljuk meg, meg is érdemel. Azért közel két év hülyítés és hazudozás után sokan úgy vélik, hogy ez azért méltatlan volt.
Persze sok PMDG fan meg fogja venni a név miatt is, valamint ha egyszer kitántorognak vele,biztosan totál profi leszz, márcsak kényszerűségi alapon is, mert túl kell dobniuk a már piacon levő konkurrencát, ami nem lesz egyszerű....
Az iFly nem borzolta a kedélyeket, csak kihozta az eddig talán a megjelenés pillanatában legjobb és legkezelhetőbb gépet FSX-re is. Ilyet még nem láttam, hogy abszolút új cucc esetében ennyire bugmentes és finoman kidolgozott, tökéletesen kezelhető legyen.
A történelem során másodikként (első level-D767) meg is veszem, mert megérdemlik a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest