-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Egy másik fórumon már megírtam a véleményem a vidóról, de ott lehurrogtak...
Maga a videó nagyon profi, ellenben pont arról nem tudunk meg semmit, hogy ez a Concorde szimulátor mennyire lesz szimulátor. Ugyanis a videó nagyon az arcade jelleget hangsúlyozza... Egy Concorde 2 Mach-hal mikor száguld már el egy Cessna melette annak az utazómagasságán úgy, hogy egyik sem szakad darabokra? Na meg az a szűkített forduló kötelékben... Ott legalább 4-5 g-s a túlterhelés ránézésre... Szóval, ennek annyi köze van a valósághoz, mint nekem a kínai nyelvhez... Kár, hogy nem a rendszerek működését, a Concorde valódi üzemközbeni vislekedését mutatja be ez akis film. Szerintem abból is lehetett volna látváényos klipet csinálni... De ezt a másik fórumon is írtam, ez legyen a gondjuk az FSX-szes barátainké...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch
- Gumi és felni topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest