Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
válasz Emperor_ #29152 üzenetére
A 30 mm-estől (2230) egészen a teljes méretű 110 mm-esig (22110) mindenféle méretű M.2 kártya használható.
de ezt is írja: Az NVM Express SSD támogatás az ASUS Hyper Kit*-tel érhető el (*Külön vásárolható) saz viszont már nem okéHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
üdv
Asus z87-a alaplapom van, az egész rendszerrel meg vagyok elégedve, kivéve, hogy nincs rajta m.2 port, gondoltam cseréltem z97re, de ott meg csak 10 mbit-es sebességet tud
Hallottam egy ilyenről: ASUS Hyper M.2 PCIe X4 Adapter ezzel most bármilyen m.2-es ssdt tudok használni? Vagy még kell hozzá valami ASUS Hyper Kit, amit említ az oldalon, fog róla bootolni?
Előre is köszi!Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
üdv
hátha valaki jártasabb nálam a témában
Kingston ha jól tudom 128gb v100-as 0 nap működési idővel hdsentinel 70%ra írt a kondíciót adatátviteli hiba fordult elő állítólag (igazából nem 0 napos volt hanem még ismeretlen időt írt ki)Leszedtem a legújabb firmware-t frissítettem így a hds 100% lett, crytaldisk info szinten kiváló, ssdlife viszont 70%ot ír telemásoltam, leformáztam tökéletes így is, de kinek van igaza a sentinelnek vagy az ssd lifenak?
Hozzáteszem van egy sima wd hddm amire minden 100%ot ír, de a crytaldisk info veszélyesnek minősíti
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest