- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ice&Lime #6826 üzenetére
Melyik tesztoldalról jött ez? Van hasonló mérésük a 840 Pro 128Gb-ról is?
Ha ez a skála X értelemben kb. 0-80Tb, és a 840 Pro hasonlít a 840 EVO-ra, akkor lehet, hogy meg is van a magyarázat miért volt lassabb az SSD-m, mint vártam volna.
Az enyém most 12.41Tb írásnál és 96%-os Wear Leveling-nél jár (ne kérdezzétek hogy hoztam ezt össze 111 nap üzemidő alatt -> alapvetően nem foglalkozom vele, hogy mi mennyit ír, itt van minden swap és temp, de direkt erre használom az SSD-t, hogy ezek gyorsan mehessenek róla, és ezért vettem Pro-t sima 840 helyett, hogy ne kelljen aggódni miatta, hogy nem kímélem, hanem használom), és a grafikon alapján ez már a hosszú nagypapa korszakot jelenti egy EVO-nál (már alaposan meglassulva, de innen már viszonylag lassan csúszva a halál völgyébe).
Egyáltalán nem lepődnék meg, ha a Pro is ilyen. A Samsung termékekben a Galaxy S sorozatú telefonokon kívül még szinte mindig csak csalódtam előbb, vagy utóbb, így vagy úgy (szerencsére saját káromon ritkábban, mintsem úgy, hogy még vásárlás előtt alaposan tesztelhettem én magam, vagy találtam őszinte, mélyenszántó és alapos tesztet neten, ami nem dőlt be mindennek, ami elsőre fénylik, és nem marketinganyagot másolt...).
Lehet, hogy itt az ideje készíteni egy képfilet, lenullázni, aztán megnézni hogy mit produkál most benchmarkokban ahhoz képest, mint amikor megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged