Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozika
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni beizzítani az újonnan szerzett SSD met! Alaplap Gigabyte MA790X-UD4 legfrissebb BIOS-szal! SSD Sandisk SSDP464GB . Bioszban beállítgattam az ACHI módot de hol látja az SSD-t hol nem már egyszer sikerült rátelepíteni el is indult a rendszer de kifagy! Tudtok erre valami megoldást hogy hol cseszhettem el! SATA0 ra kötöttem HDD SMARt enabled Sata kontroller enabled Achi mód kiválasztva és ez van! Gyakorlatilag most van rajta win7 X64 bebotol aztán ha start menüből vagy a saját gépbe vagy a rendszert megnyitom kifagy így még a drivereket sem tudom fölrakni!
Gózon Lajos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest