Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozika
csendes tag
Sziasztok Szerintetek ezzel minden rendben? Vagy esetleg próbáljam még másik kábellel? Biosban achira állítva ahogy kell így ment fel a win7 x64 oprendszer. Sata2/0 portra van kötve az SSD, SATA2/2 portra egy DVD író, SATA2/3 portra egy WD Sata2 500 GB os HDD. Újabb ACHI driverrel lassabb volt így visszaraktam egy régebbit. Ha valakinek még van esetleg valami ötlete hogy gyorsabb legyen azt megköszönném ha jeleznétek. Ha meg ennyit tud akkor azt is jelezzétek felém. Köszönöm!
Gózon Lajos
-
gozika
csendes tag
Sziasztok tegnap nekifutottam egy vatta új ssd vel történetesen minden klappol már rajta az új rendszer! Viszont lenne egy pár kérdésem Alaplap gigabyte ma790x ud4 rev1. Sata 2 portok 0.1.2.3 része achira téve biosban 0 ra az ssd-t raktam 2 re egy Sata-s dvd író 3. ra egy 500Gb sata2 hdd. a 4-5 port kapcsolható biosban külön hogy sata vagy ide legyen de mivel nem használom így ide módban hagytam. És itt lenne az első két kérdés helyes sorrendben fűztem a lapra a dolgokat? És át kell e állítanom a 4-5 portot sata módra ha nem használom? Közben küldenék egy pár képet is ha valami nem klappol az eredményekben tudna nekem segíteni hogy esetleg hogyan lehet javítani illetve jobbá tenni? Persze ha van gond! Válaszotokat segìtségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gózon Lajos
-
gozika
csendes tag
A RAW filerendszer hibát lehet orvosolni? Nekem az egész ssd 64 GB RAW ba állt azóta nrm tufom formázni! Segítségeteket ötleteket előre is köszi!
Gózon Lajos
-
gozika
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #8960 üzenetére
A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
Az SSD TRIM funkciója támogatott de inaktív. Javasolt az operációs rendszer, lemezvezérlő vagy annak illesztőprogramjának frissítése az optimális teljesítmény eléréséhez.Nincs szükség beavatkozásra.
Teljesítmény 80%
Kondíció 100%[ Szerkesztve ]
Gózon Lajos
-
gozika
csendes tag
-
gozika
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni beizzítani az újonnan szerzett SSD met! Alaplap Gigabyte MA790X-UD4 legfrissebb BIOS-szal! SSD Sandisk SSDP464GB . Bioszban beállítgattam az ACHI módot de hol látja az SSD-t hol nem már egyszer sikerült rátelepíteni el is indult a rendszer de kifagy! Tudtok erre valami megoldást hogy hol cseszhettem el! SATA0 ra kötöttem HDD SMARt enabled Sata kontroller enabled Achi mód kiválasztva és ez van! Gyakorlatilag most van rajta win7 X64 bebotol aztán ha start menüből vagy a saját gépbe vagy a rendszert megnyitom kifagy így még a drivereket sem tudom fölrakni!
Gózon Lajos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest