Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Adott egy SSD, 2 napot használt, HD Sentinel szerint 100/99-es kondícióval. Ha gyártó specifikusra van állítva a Fejlett opció beállítás, leugrik 88%-ra a kondíció. Namost' a gyártó specifikus értéknél alapesetben többnek kéne lennie, mint a HD Sentinel által számított értéknél, vagy tévedek? Pláne egy 2 napot ment SSD-nél... -
csusza`
senior tag
Hali!
Corsair Force F80A SSD-ről milyen az általános vélemény? Pontosan erről a típusról lenne szó.
-
csusza`
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez az. Let's shit into it!

Akkor két versenyző maradt: Intel X25-M G2 és Samsung 470 64GB (a Kingstonnal párban). Meglátjuk, lesz-e kedvem többet áldozni egy Intelre. -
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó topicba írok, és nem leszek megkövezve, ha itt teszem fel a kérdésem.
Nos, SSD vásárlás előtt állok, viszont a ráfordítandó összeg nem túl sok, úgy 20-25k. Nézelődtem itt az Hardveraprón, és gyakorlatilag 3 olyan típust találtam, ami ebbe az árkategóriába esik, és szimpatikusak is voltak némi utánajárás után.
Viszont mivel SSD-t nem sokat láttam eddig sajnos(annak ellenére, hogy PC-kel és notikkal foglalkozom), ezért tapasztaltabb emberkék tanácsát kérném a vásárlás előtt.
A 3 típus pedig a következő, melyek közül "csak egy maradhat":- Samsung 470 64 GB
- OCZ Vertex 2 60 GB
- Intel X25-M G2 80 GBTudom, hogy a Samsung írási sebessége kicsit elmarad a többitől, de vonz a 3 év gari.
Az OCZ a legkisebb memóriával szerelt modell, de elég gyorsnak tűnik a tesztek alapján, 2 év garival.
Az Intel a legnagyobb a maga 80 GB-jával, de ha jól tudom nincsen benne TRIM, viszont aki eladná, ő TRIM-esként hirdeti. Ez is elég gyorsnak és jónak tűnik, viszont a srác csak fél év garit adna rá.Szerintetek?

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest