Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
OK, köszönöm a választ. Akkor ma már meg is rendelem

-
Hello!
Már jóval korábban akartam venni SSD-t, de végül nem lett semmi belőle
Most viszont jön haza egy USA-ban dolgozó haver és onnét hozatnék SSD-t vele, mert jóval olcsóbbak (szerintem) mint erre. Mivel csak a rendszer (Win7) lenne rajta és az a kevés program, amit használok (a mostani hardomon 32 GB), úgy gondolom, hogy egy 40 GB-os elég lenne.Ezeket néztem ki:
Intel X25-V SSDSA2MP040G2R5 2.5" 40GB SATA II MLC 99 dollár
OCZ Agility 2 OCZSSD2-2AGT40G 2.5" 40GB SATA II MLC 119 dollár
OCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTX40G 2.5" 40GB SATA II MLC 109 dollár
Esetleg 60 GB-osból:
OCZ Agility Series OCZSSD2-1AGT60G 2.5" 60GB SATA II MLC 139 dollár
OCZ Vertex Series OCZSSD2-1VTX60G 2.5" 60GB SATA II MLC 129 dollár
Max 64 GB jöhet szóba, azokból ezt néztem ki:
Kingston SSDNow V Series SNV425-S2/64GB 2.5" 64GB 99 dollár
Corsair Nova Series CSSD-V64GB2-BRKT 2.5" 64GB 135 dollár
Kingston SSDNow V Series SNV425-S2BD/64GB 2.5" Desktop Bundle 64GB 139 dollárA többi cucc 140 dolcsi felett van és az már nem fér bele a keretembe. Ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni?
-
Köszi... de ilyet nem tudok sehol sem beszerezni

(#6670) Syl
Még nincs kész az útlevelem
Egyébként ott tanul egy haverom, vele szoktam hozatni de egyébként köszi.
Nálunk is csak Kingstonok vannak. Illetve most az egyik webshopban van Intel, de no comment árazással. Akkor a lényeg Trim támogatás? Azt oda írják egyes típusokhoz, vagy pl. a Kingstone oldalán tudom megnézni?
Ez amit ajánlottál, ez Trim-es? Szegeden hol vetted? -
Hello!
Összejött a zsé egy SSD-re, vagy is van 200€-m egy ilyen cuccra. Csak az op. rendszer lenne rajta és a programok, amiket használok. Most Win7 alatt ez 32 GB... de 64 GB-os SSD-n gondolkodok, nagyobb nem hiszem, hogy kellene, esetleg 80 GB-os, de az már tényleg a határ. Szóval, 200€-ért mit ajánlanátok? Mire figyeljek oda a vásárlásnál? Mi az ajánlott írás/olvasás sebesség, ami alatt nem éri megvenni.
-
Hi all!
Nézegettem az itteni (Szerbia) SSD árakat és megakadt a szemem a Kingston SSDNow V series 64GB SATA2 2.5" (SNV125-S2/64GB) SSD-n, mert 90€... a többi 30-40€-val drágább, az Intel 32 GB-os SSD-je meg a duplája
No mindegy... Elgondolkodtam, hogy megérné-e megvenni. Csak a Win7 lenne rajta + programok, amiket használok a gépen. Valakinek van tapasztalata ezzel az SSD-vel? Meg egyáltalán milyen pozitívumok és negatívumok szólnak az SSD mellett (nem csak ezzel az SSD-vel, úgy általában)?
Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Plazma TV topic
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most viszont jön haza egy USA-ban dolgozó haver és onnét hozatnék SSD-t vele, mert jóval olcsóbbak (szerintem) mint erre. Mivel csak a rendszer (Win7) lenne rajta és az a kevés program, amit használok (a mostani hardomon 32 GB), úgy gondolom, hogy egy 40 GB-os elég lenne.

No mindegy... Elgondolkodtam, hogy megérné-e megvenni. Csak a Win7 lenne rajta + programok, amiket használok a gépen. Valakinek van tapasztalata ezzel az SSD-vel? Meg egyáltalán milyen pozitívumok és negatívumok szólnak az SSD mellett (nem csak ezzel az SSD-vel, úgy általában)?