Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
ben-csab #35162 üzenetére
Valószínű, hogy a TRIM mégsem működik. Olvass vissza 1-2 oldalt, a napokban volt szó róla, hogy hogyan kéne kinézzen a dolog. Vagy ez az új V+200-as sorozat mégsem a legjobb, tapasztalat eddig még nem sok van itt róla.
OddMan: Böngészheted a felhasználók tesztjeit, de igazából teljesen felesleges, mert érezhető különbség nincsen közöttük, szerintem azt vedd amelyik az olcsóbb!!
Reiki: Egyik sem ajánlott! Egy kis olvasnivaló!
-
válasz
ben-csab #33477 üzenetére
A V200 meg a V+200 két külön kategória, így ez esetben szerintem használni fog az IRST driver (az ami a bejegyzésemben van) ill. a Marvell driver-t is onnan töltsd le, az ugyanis a legmegbízhatóbb, legjobban "eltalált" változat, amivel a legjobb eredmények érhetőek el.
Természetesen csak a sebességtesztben fog szebben mutatni, érezni változást nem nagyon fogsz OS alatt.Tomate
A HDS (meg más hasonló progi) is adhat vissza fals adatokat, nem megfelelő IDE/AHCI driverek kapcsán. Mindenképp ki kell zárni ezt a lehetőséget, Neked is csak azt tudom javasolni, hogy vagy W7 AHCI vagy a bejegyzésben szereplő driver legyen használva.
Ha ez oké és továbbra is ugyanolyan rossz adatokat ad vissza a hds a HDD-ről, akkor több módszer is létezik a javításra (már ha lehet). Vannak a HDD-be beépített öntesztek és egyéb funkciók, amiket futtatni lehet és az javít a helyzeten. Erről bővebben a HDS topikban kérdezhetsz, ahol hdsentinel fórumtárs tud segíteni (és tud, mivel Ő az egyik fejlesztője a HDS proginak)
Én egyébként ilyen esetben a drasztikusabb módszereket használom egyből, azaz adatmentés a HDD-ről, minden partíció letörlése, majd csak 1 partíció létrehozása(ami ugye a hdd teljes kapacitásával megegyező méretű) és lassú formázás. (nem low level format!)
Ha ez nem rendezi el a HDD-t, akkor jó eséllyel semmi... -
válasz
ben-csab #33475 üzenetére
Az Intelhez fel kell telepítened az Intel Rapid Storage driver-t, ha nem a marvell mellett döntesz, és ellenőrizd a TRIm-et. A drivereket és hogy hogy célszerű ellenőrizni TRIM-et, megtalálod ezen bejegyzés vége felé. Aztán eldöntöd, melyiket használod.
-
-
-
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
ben-csab #31707 üzenetére
Dehogy kell futnia. Ezekben az okos keszulekekben is van S.M.A.R.T., ami valoszinuleg felelos az olvasott, irott adatmennyiseg letarolasaert. Namarmost, Nalad ezek szerint a Kingston olyan jol megoldotta ezt a letarolast, hogy az SSDLife sem tudja kiolvasni... Neztem Aidaban, hogy mi lehet ez az ertek, vagy van-e un. <gyarto-fuggo> attributum, ami erre utalna. Talaltam is, de hogy abbol mikent olvassa ki, azt ne kerdezd. [link]
-
válasz
ben-csab #30494 üzenetére
nekem is V200 van, leveleztem Kingstonékkal a problémákról
ezt írták az utolsó levélben:
Please note that we have recently discovered a sequential write slowdown affecting our V200 series drives.
We have identified the issue and are diligently working on a solution.
While performance benchmarks may seem slow in certain environments, real world drive performance should still reflect that of an SSD with swift application loading, quick boot times and shutdowns.
It is important to note that the drive's data integrity remains uncompromised and is unaffected by this slowdown.
We apologize for any inconvenience this issue has caused.
Rest assured that we are working to resolve it as quickly as possible and we greatly appreciate your patience while we do so.
If you have questions or concerns related to this issue, please do not hesitate to contact our Technical Support Team at 0044 1932 73 8888.
As soon as the V200 Firmware Update becomes available, it will be located here: http://www.kingston.com/us/support/technical/products?model=sv200s3
Thank you for your understanding and co-operation.magyarul már megtalálták a hibát és dolgoznak a javításon, kitartás
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest