Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Régiben is van, aztán mégsem működik... Az utolsó az 1.2.1.263-as verzió volt, amit eszközkezelőből telepítve ment a TRIM, az azt követőekben már nem, csak ha telepítővel pakoltad fel. Megvárom mit válaszol miresz, aztán kiderül... (mert ha a telepítővel pakolta fel, akkor persze, hogy megy, eddig is ment, azzal nem vagyok előrébb. Az lesz az új infó, ha eszközkezelős módszerrel és megy, mindezt úgy, hogy korábban sem indított el egy régebbi AMD chipset telepítést, mert akkor megint tárgytalan)
-
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- OLCSÓBB LETT!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sikerült is . Kicsomagolt,és onnan telepítettem ami nekem kellett. Mégegyszer köszi mindenkinek.

(vagy akkor az SV a + ?)

, pedig nem volt olyan nehéz a kérdés. De lehet egyéni probléma. Én is kinéztem magamnak ezt az ssd-t mivel elég jó ára van, de úgy látom olcsó húsnak... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)