Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Régiben is van, aztán mégsem működik... Az utolsó az 1.2.1.263-as verzió volt, amit eszközkezelőből telepítve ment a TRIM, az azt követőekben már nem, csak ha telepítővel pakoltad fel. Megvárom mit válaszol miresz, aztán kiderül... (mert ha a telepítővel pakolta fel, akkor persze, hogy megy, eddig is ment, azzal nem vagyok előrébb. Az lesz az új infó, ha eszközkezelős módszerrel és megy, mindezt úgy, hogy korábban sem indított el egy régebbi AMD chipset telepítést, mert akkor megint tárgytalan)
-
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- OLCSÓBB LETT!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sikerült is . Kicsomagolt,és onnan telepítettem ami nekem kellett. Mégegyszer köszi mindenkinek.

(vagy akkor az SV a + ?)

, pedig nem volt olyan nehéz a kérdés. De lehet egyéni probléma. Én is kinéztem magamnak ezt az ssd-t mivel elég jó ára van, de úgy látom olcsó húsnak... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)