Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Régiben is van, aztán mégsem működik... Az utolsó az 1.2.1.263-as verzió volt, amit eszközkezelőből telepítve ment a TRIM, az azt követőekben már nem, csak ha telepítővel pakoltad fel. Megvárom mit válaszol miresz, aztán kiderül... (mert ha a telepítővel pakolta fel, akkor persze, hogy megy, eddig is ment, azzal nem vagyok előrébb. Az lesz az új infó, ha eszközkezelős módszerrel és megy, mindezt úgy, hogy korábban sem indított el egy régebbi AMD chipset telepítést, mert akkor megint tárgytalan)
-
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.25
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sikerült is . Kicsomagolt,és onnan telepítettem ami nekem kellett. Mégegyszer köszi mindenkinek.

(vagy akkor az SV a + ?)

, pedig nem volt olyan nehéz a kérdés. De lehet egyéni probléma. Én is kinéztem magamnak ezt az ssd-t mivel elég jó ára van, de úgy látom olcsó húsnak... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)