Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Edward1981
üzenetére
Én megpróbálnám azért azt a gyártói garit, hátha visszaküldöd nekik és küldenek másikat, attól függetlenül hogy lejárt a magyar gari. Elvileg 3 év van rá gyárilag tudtommal...
-
Mankó
veterán
válasz
Edward1981
üzenetére
Pfff, az nagyon kemény. Én mindenképpen kipróbálnék egy BIOS resetet, hátha valami beleírt valami hülyeséget. Rosszabb nem lesz.
Ha esetleg megoldódna, írd meg mi volt! -
zetecR
addikt
válasz
Edward1981
üzenetére
Igen.
Én két Vertex2-t cseréltem így...
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
Edward1981
üzenetére
A tippem, hogy megdoglott az SSD. Ha a masik SATA csatlakozo mellett masik SATA adatkabelt is probaltal, sot, ha megnezted masik gepben, masik alaplappal es ugy sem akarja az igazat, akkor garancia hianyaban kukazhatod. Illetve ha a Kingston, mint gyarto valoban vallalja a garanciajat, akkor talan erdemes lehet veluk felvenni a kapcsolatot, bar ezt az utat en nem jartam be, hala az egnek, ilyen esethez nem volt meg "szerencsem" veluk.
(#35206) ACE-: elso korben en javasolnek egy BIOS es foleg egy SSD firmware frissitest. Tovabba egy teljes ujraparticionalast, formazast es Windows ujratelepitest. Ha ezek utan is problemazik, akkor visszaviheted ezekkel a hibakkal.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest