Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Aktív témák
-
-
buherka
addikt
Akkor hasít vele a gépecske...főleg notinál érezhető ez a dolog.
Nálam is ThinkPad-ba került az SSD.
Már csak az asztaliba kell vennem még egyet.
Én nem frissítettem. Nekem is 2.15-ös van rajta. Jó ez így minek babráljam.
Valaki itt is már kérdezte, hogy kell visszaállítani 2.22-ről, mert frissítés után már nem volt az igazi.
-
Chaser
legenda
Nem hiszem, hogy 1GB lenne a ramban amit az ssd-re ír a win. Tudtommal a teljes ram tartalmát kiírja az ssd-re, ami lehet több GB is. Nem feltétlen okoz ez kárt, csak felesleges írás az ssd-re nézve. De valszeg nem ettől fog tönkremenni
Én hdd-nél se használtam, mert ott pl lassú is volt. Sleep és kész, az eredmény kb ugyanaz. -
buherka
addikt
Én is Agility 3-al zúzom. Valóban gyorsul vele a kis mocsok Diablo 3...ezt én is tapasztalom.
Meg azt is hogy Radeon VGA-val szebb a játék, mint Nvidia-val.
Ha meg jönnek a trollface ügyeletes SandForce fikázók...azokkal ne foglalkozz.

Te most notiba, vagy azstaliba raktad az SSD-t ?
-
B-L-A-C-K
titán
Hát a ph megbízhatóság keresőbe, nehogy azt mond nem ismered....
(ha nem ismered írd be oda oldalra az illető nevét, és kidobja. Az adatokat pedig ezekről az oldalakról gyűjtik be: "Kivel érdemes üzletelni", illetve "Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket") -
B-L-A-C-K
titán
3 év garival adja, rendes számlával van cége, illetve 125 pozitív és 0 negatív értékelése, én is tőle fogom majd venni. Szóval No para. (ja és mielőtt valaki kérdezné nem ismerem az eladót, szóval nem azért reklámozom...
)Mondjuk ezt az általad linkelt boltot nem is láttam, tényleg jó áron van ott is.
-
Bodor
veterán
Jó az amit választottál, a későbbi jobb gépben esetleg majd néhanapján ki is használod a SATA3-as sebességét... de nem igazán számít. SATA2-es olcsó, normális 120 GB-os SSD-t már nem igazán lehet kapni.
Telepítéshez először ezt ajánlom elolvasni. -
04ahgy
nagyúr
Igen, SATA HDD. A SATA3 ugyan visszafele kompatibilis, de minél újabb a géphez képest az SSD, annál nagyobb az esélye egy esetleges kompatibilitási problémának.
SATA2 is elég a géphez egyébként, de nem hiszem, hogy márkás, jó nevű gyártó SATA3 SSD-jével is gondod lenne.
Így van, SSD behelyez, win7 installál. Esetleg a topik elején az 1. hsz-ben találsz hasznos olvasnivalót.
HGyu
Aktív témák
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Sleepben kikapcsolt állapothoz képest kb 1W-tal eszik többet, olyankor csak a ram van áram alatt.