Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
radi8tor #33689 üzenetére
Én is feltettem már ebben a topic-ban két kérdést (vagy többet), amire szintén nem jött válasz. Annak ellenére hogy elolvastam egy csomó hozzászólást, ezzel együtt ajánlást, és annak megfelelően végre is hajtottam az adatmigrációt saját kezűleg hibamentesen a gépemen (Align és TRIM is rendben, és az ajánlott Acronissal csináltam).
Tehát: van az a szint ami felett meg MÁR nem válaszolnak az emberek. Pedig nem értelmetlen/lehetetlen/elvadult/akármi dolgokat kérdeztem...
-
Bodor
veterán
válasz
radi8tor #33689 üzenetére
Hát igen.... Read and write nem működik sajnos..
A logikus gondolkodás egyeseknek meg egyenesen luxus...
Gondoltam, ha megírom azt a cikket, sokat segítek majd vele, de még arra is lusták egyesek, hogy elolvassák...Még mindig ott tartunk, hogy "szorgyorsabbozunk" , meg hajszoljuk
a " gyorsabb" meghajtókat, és hasra esünk a csillogó "többszázmegbájtoktól" , de azért persze a legolcsóbbat szemeljük ki...
Ehh ...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest