Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
Zlin50
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #24039 üzenetére
Mert a Crystal azt fogja mutatni amit a rendszeredben várhatsz tőle nem a marketinges szemfényvesztő adatokat.
A rendszerhasználatra jellemező műveleteket végezzetek el az SSD-vel és meglátod hogy a Crystal igen csak a közelében lesz.
Másolgassatok vele oda-vissza tömörített holmit meg csomagoljatok ki vele tömörített cuccot és meglátjuk melyik hozza a gyári adatokat.
(HDD-nél is hasonlóan kipróbálható. A 7K 155MB ad Atto alatt mégis csak 100 körül van az átvitele, nálam)
-
jozsi252
veterán
válasz
Igen igazad van teljes mértékben. Viszont a crystal seq olvasásba hozza naggyábòl a gyári adatoka. Viszont írásra ez már nagyon nem mondhatò el. Ha joltudom mielött ssdre adtam a fejem nézegettem a intel 500as series- t és ha jòl emlékszem az intel a valós adatokat adta meg. Intel ennyivel is jobb hogy nem ad meg 550/500-at 60gbosra mint sok más gyártó. Pl 510-re 450/210 120gb-osra. Ha jól emlékszem és ezt hozza is.
-
deicide
veterán
válasz
Az indilinx-es SSD-ket jól méri, nálam az OCZ Solid2 Total Commanderben és CDM-ban is 180-190mb/s-t tud.
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest