- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
Leírás alapján van benne szélérzékelő. Gondolom szólna ha nagy a szél neki. Remélem, mert erre alapozva én engedtem már 100 méter magasra 20+km/h szélnél, egy szót se szólt, hogy baja lenne. Tehát jah, úgy néz ki jól bírja a szelet

Leírást, tapasztalatokat amott írtam már amit tudtam, ha van kérdés és tudok válaszolni, akkor megpróbálok. Képeket csinálok még majd vele de most pár napja ugye megint szar az idő. Meg hát, van sajna egy gyanúm, hogy azért nem is ezzel fog az ember gyönyörű légifelvételt csinálni. Bár a panoráma módot még nem találtam meg, tehát bármi lehet
Addig már eljutottam, hogy a gimbal pitch speed-et 50% -ról levettem 13%-ra, legalább nem rángat mint az állat és lehet szép cinematic videót csinálni folytonos mozgással.Itt még nincs levéve a picth, talán a vége felé. De ha a fényképező nem is tökély, a videó szerintem elég pöpec. Aki tudja, lökje át 4K-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest