- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
Mivel nem volt firmware frissítés, a képek még mindig változatlanul szarok. Mármint szerintem.
A videóból érdemes kivágni a frame-et png-be exportálni és azokkal nincsen semmi baj. A fényképezőre ráfér még a szoftveres fejlődés.
Videóból kivágott minta képeim.Eddigi tapasztalataim nagy vonalakban:
Nálam elég szelektíven működik a smart track. Egyszer működik, máskor hiába jelölök ki bármit, nem marad meg a kijelölés és nem is követ semmit.
Van egy narancssárga alapon fehér H bekarikázva home-made landing padom. Nem ismeri fel.
A sandisk extreme pro kártyámnál is írja a felvételkor, hogy lassú, de ettől hova vegyek gyorsabb microsd-t? Mindenhol ezt ajánlják.
Az RTH funkció remekül teszi a dolgát. Ha elveszti a kapcsolatot, akkor eddig mindig visszafordult.
A gimbal nagyobb összevissza repkedés után nem vízszintesbe áll be, hanem pár fokot téved/csal.Készítettem egy rövid videót a vasárnapi repülésről, de mivel nincs tapasztalatom a videó szerkesztésben, így sikerült elbarmolni a frame-ratet (próbáltam a zenéhez igazítani), amit csak a kész videónál vettem észre, hogy ahol nem az eredeti 30 fps maradt, ott darabos vagy villódzik, attól függően, hogy összetoltam, vagy széthúztam az adott snittet. Nincs színezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest