Új hozzászólás Aktív témák

• hardline

senior tag

válasz KisBundi #25 üzenetére

Mivel nem volt firmware frissítés, a képek még mindig változatlanul szarok. Mármint szerintem.
    A videóból érdemes kivágni a frame-et png-be exportálni és azokkal nincsen semmi baj. A fényképezőre ráfér még a szoftveres fejlődés.
    Videóból kivágott minta képeim.

Eddigi tapasztalataim nagy vonalakban:
    Nálam elég szelektíven működik a smart track. Egyszer működik, máskor hiába jelölök ki bármit, nem marad meg a kijelölés és nem is követ semmit.
    Van egy narancssárga alapon fehér H bekarikázva home-made landing padom. Nem ismeri fel.
    A sandisk extreme pro kártyámnál is írja a felvételkor, hogy lassú, de ettől hova vegyek gyorsabb microsd-t? Mindenhol ezt ajánlják.
    Az RTH funkció remekül teszi a dolgát. Ha elveszti a kapcsolatot, akkor eddig mindig visszafordult.
    A gimbal nagyobb összevissza repkedés után nem vízszintesbe áll be, hanem pár fokot téved/csal.

Készítettem egy rövid videót a vasárnapi repülésről, de mivel nincs tapasztalatom a videó szerkesztésben, így sikerült elbarmolni a frame-ratet (próbáltam a zenéhez igazítani), amit csak a kész videónál vettem észre, hogy ahol nem az eredeti 30 fps maradt, ott darabos vagy villódzik, attól függően, hogy összetoltam, vagy széthúztam az adott snittet. Nincs színezve.

Új hozzászólás Aktív témák