Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Egy meglehetősen nyögvenyelősre sikerült beszerzésem, mert a zavvi vagy a magyar posta sosem szállította le nekem ezt a rendelésemet a webshopból, de sikerült találnom egy tökéletes állapotban lévőt egy magánszemélytől aki pont értékesítette az ebayen. Az utóbbira másfél hetet kellett várnom az 5 helyett, hogy jöjjön egy email arról, hogy köszönjük, hogy épségben visszajuttatta hozzánk a terméket.... Lényeg a lényeg, hogy egy filmlegenda válogatott műveinek kollekciója érkezett ma el hozzám, aki évtizedekig rettegésben tartotta a nézőit - és még ma is! Íme egy fotós bemutató a The House Of Hitchcock, mely 18 filmet tartalmaz, igényes extrákkal körítve, pl. egy levél John Williams-tól Hitchcock-nak a Family Plot című film zeneszerzésével kapcsolatban, a Bates hotel alaprajza vagy egy kilincsre akasztható Bates Hotel-es Do Not Disturb jelző (killing in progress...
)
-
-
belinho
senior tag
Újra akció a Media marktban!
Minden DVD-Blu-ray-UHD lemez 15%-al olcsóbb és a szállítás is ingyenes. -
válasz
Rumcsaka #377 üzenetére
hú az a FAC féle Wind River nem? Az egy kurva jó film, az írójának a legújabb filmje az a Joile-s Those Who Wish Me Dead, nekem az is tetszett.
Taylor Sheridan nagyon jókat alkotott eddig:
- Hell or high water
- Wind River
- Sicario
- Yellowstone sorozat
- 12 Strong
- Sons of Anarchy -
Ha jól emlékszem innen rendeltem és pont ez van, 10 db 2 lemezeset is vettem tőlük. A minősége eltér persze a gyári vagy prémium tokokétól, de olyat meg nem találtam még.
3 helyet is találtam most gyorsan ahol vannak normális tokok, ha esetleg rendelsz magadnak de nem kell mind akkor vennék belőle:
-
belinho
senior tag
Nézegettem én is, de ahogy írod, a logo nem krómozott, és ahány helyen néztem csak ez a fajta kapható. A véleményeknél meg nem nagyon dicsérik, bár van aki szerint tökéletes.
Az Amaray az minőségi, csak azt meg nem találok sehol, mert mindenhol elfogyott, vagy csak dupla van.
Van pár elég romos-használt tokom, azt akarom lecserélni, meg 2-3 csak lemez, amit szintén tokba kéne rakni.
Ha nem találok, akkor beérem ezzel is, csak nem ezen akartam spórolni.Ezt a Mediarange- it cover féle verziót láttam több helyen, neked mi a véleményed róla?
Törik-nem törik? Fólia minősége? -
belinho
senior tag
Nem tudjátok lehet még valahol kapni minőségi sima szimpla 11mm-es Amaray Blu-ray tokot?
-
Rábukkantam egy új beszerzési forrásra, lehet már ismeritek, de nekem új volt:
-
törölt tag
Gondoltam megveszem a Dolog steelt, de nincs benne csak az UHD BD
-
_calogero
tag
válasz
Filmgyűjtés #361 üzenetére
-
válasz
Filmgyűjtés #360 üzenetére
Szia Filmgyűjtés!
Gondoltam egyett indítok, mert én eléggé "benne" vagyok a témában, bár még mindig látok bőven újat, és nekem ez a "bibliám". Nem akartam állandóan a Filmvilág topikot offolni. Kértem egy moderátort, hogy legyen ennek egy összefoglaló első oldala, de vmi miatt nem engedik. Majd futok még egy kört.
Neked hogy jött a filmgyűjtés, hogyan tárolod, és hol szerzed be őket? Kell neked magyar vonatkozás vagy boldogulsz nélküle is?
Üdv,
Vikthor -
Filmgyűjtés
újonc
Üdv itt is!
Nem is ismertem ezt a fórumot! Eddig!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest