Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Így van, az csak az embertelen árú 73e forintos megapakkban adták ki. És igazad van sokszor nekem sem éri meg a közel dupla ár azért, hogy a borítója magyar legyen, míg a lemezek koppra ugyanazok mint az itthon megjelentek.
Nem mellékesen a topik elérte az 1000ik hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
-
nagyúr
Az egyik filmes mérföldkő Coppolától végre megérkezett hozzám, mégpedig a The Godfather Trilogy 4K Deluxe Collector's Edition Blu-ray kiadásban. Korábbi olasz verzió az Il Padrino trilogia megvan, de azon egy jóval szerényebb master szerepel, kicsit sárgás is a képe valami miatt. Érthetetlen, hogy erre az 50ik évfordulós 4K változatra miért nem kerültünk fel magyar vonatkozással, mikor a sima bluray változaton meg rajta vagyunk. Cserébe viszont az egyik legigényesebben, igazi maffia feelinges fekete dobozban rejlenek az alábbiak.
3 csúcsminőségű A4-es méretű karakterlap, amit akár be is lehet kereteztetni és kirakni a falra. Egy keménykötésű könyv, fotókkal, cikkekkel és érdekességekkel a 3 filmről, forgatási jelenetek stb. Továbbá az utolsó oldalakon szerepelnek a filmek 4K UHD, BD formátumban, plussz a bónusz lemezek a filmes extrákkal. Na de jöjjenek a képek!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Taki46
tag
-
Taki46
tag
Halihó mindenkinek!
Esetleg valaki tudná, hogy itthon lesz e megjelenés az Az Utca Királyai illetve a Smaragd Románca című filmekből? Vagy nem érdemes várni és inkább rendeljem a csehek től?
Előre is köszönöm szépen a segítséget. -
nagyúr
Halloweenra sikerült upgradelnem a Mad Max 1-4 filmet, igen abban a bizonyos fémpakkban, igen masszív darab. A 4 film mint látható szivacsos sínekben vannak elhelyezve, tökéletesen megvédik az esetleges karcolásoktól. Remek Dolby Vision remastert kaptak, főleg a Fury Road filmen látszódik a hatalmas differencia a sima blurayhez képest. Mel Gibson egyik mérföldköve a filmes pályáján és részben innen az egész Fallout világ is, nem mellékesen.
-
nagyúr
-
nagyúr
Nolan féle Batman trilógia és a Mad Max antológia eladó, hardverapróra felraktam, ha esetleg érdekelne valakit.
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
Van, köszi előre is
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
spiky03
veterán
Igen onnan csinálja az egyik alkotó.
Minőségi munkát csinál, igaz ugye ez neki csak amolyan hobbi, így nem kapkodja el.
Pl nálam is miután megküldtem az igényt egy digibook-ra utána azért hónapok teltek el, amig megcsinálta.
Szerencsére egyik sem volt SOS, így alkalmazkodtam hozzá.
Pl az utolsó ilyen levelemet tavaly februárban írtam, hogy szeretnék majd egy 6 lemezes digit az X-men trilógiához. Azóta nem jelenetkezett, én meg nem zaklattam, mert nem sürgős, de lehet ráírok már, ha szóba került.Eddig 9 darabot csinált nekem, névszerint ezeket:
- Nolan-féle Batman Trislógia
- Majmok bolygója trilóga (az új)
- Az éhezők viadala trilógia
- Penger Trilógia
- MIB trilógia (4.rész nincs benne)
- Útvesztő trilógia
- X-men - az új széria a 4 rész
- Pókember trilógia (Rami-féle)
- AZTudok majd képekkel is szolgálni, ha van rá érdeklődés.
SuperHeRo - Eladó! POCO F2 Pro + extra!
-
Nonameboi
csendes tag
Sziasztok! Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra! Olvastam hogy nèhányatoknak van saját készítésű DigiPackja. Tudnátok mondani egy elérhetőséget ahol tudnék vásárolni hasonlót. A hatvanadik évfordulós Psychohoz szeretnék keszìtettni egyet. Köszi!
-
Rumcsaka
tag
Köszönöm!
A Cadillac Records és a Ponyvaregény magánszemélytől vannak...
A John Wick első...
Ezt a dupla kiadású VHS-t reggel találtam a postaládában...gyarapítja majd a nosztalgiázó sarkat...
(Van Damme-Rajtaütés című film nincs meg esetleg valakinek
VHS-n ) Anno amikor kijött megvásároltam de sajnos elkallódott...[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz makkmarce #962 üzenetére
Csak másodkézből, igaz kiadják külföldön 4k-ban, de azon és a mellékelt BD-n sem lesz magyar vonatkozás. olasz Amazon linkje
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
In the Line of Fire (1993) Eastwood filmjét néztük meg tegnap, ami egy igen jó alkotás, igazi Eastwoodos humorral, azt vettem észre, hogy a 4K-s kiadványnak a 7.1-es DTSHD-MA angol hangsávja késik kb 1 másodpercet, elég zavaró, szerencsére van rajta 5.1-es DTSHD-MA angol sáv is, ami meg tökéletesen passzol a képhez. Akinek megvan ez, letesztelné esetleg?
-
Taki46
tag
Persze tudom. Itt inkább a megmagyarázza dolog ami nem kellett volna Minek mondja,hogy így volt hirdetve, ha ez nem fedi a valóságot? Mindegy túl vagyok rajta 😉 Ezek után is fogok rendelni tőlük ha érdemes.
Felhőatlasz miatt nem is szóltam volna. Egyik kedvenc filmem. Míg a Felhőkarcolót nem bírtam 20 percnél tovább[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
Ez nem a Rocky hibája, hanem a forgalmazóé.
Az Xpress-en még most is UHD+BD-nek hirdetik, holott abban is csak az UHD lemez van.
Gondolom nem bontják ki, ők sem tudhatják.
Nekem sem volt még rossz tapasztalatom a Rocky-val, egyszer mondjuk a Felhőkarcoló BD- helyett a Felhőatlasz filmet küldték. Jeleztem, a következő rendelésnél csomagcserével megoldottuk, elég rugalmasak voltak.
A régebbi itthoni joglejárt lemezeket én is tőlük szoktam rendelni.
Egyetlen problémát tudnék felhozni, az néhány lemeznél az árszabás, de így azokat meg máshonnan veszem. -
Taki46
tag
Hívtam őket. Természetesen mára már csak mint UHD BD van hirdetve....🤣
Az elején még meg akarta magyarázni, hogy ez így volt hirdetve eredetileg is. A végére azért volt némi ellentmondás is hát hogy volt ebből balhé mert a kiadó úgy hirdette meg, hogy BD lemez is jár hozzá. Mindegy,nem küldöm vissza. A film egy régi kedvenc, és az új master is jó lett rajta -
nagyúr
Rockytól rendelted? Ott 4k + bluray-ként hírdeti, ha ez nem felel meg neked akkor köteles visszafizetnie, mert nem azt kaptad amit meghírdetett az oldalán. A többi ország kiadványa is 4k + bluray ahogy nézem. Mindenképp érdeklődd meg!
-
Taki46
tag
Halihó mindenkinek!
Egy olyan probléma merült fel, hogy én ezt a filmet vásároltam itthon múlt héten. Tegnap értem rá foglalkozni vele. Az itthoni forgalmazók ezt úgy hirdetik, hogy UHD + Blu-ray lemez van a csomagban. Erre mikor kibontott állapotba került ezt találtam benne.
Blu-ray lemez sehol.🤣
[kép] [kép]
Közel 13 000 Ft
Másnál is ilyen? Vagy csak én futottam lyukra ?
Hétfőn felhívom a Rocky t hogy most akkor ez mi akar lenni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Rumcsaka #937 üzenetére
Wow nem is tudtam ennek létezéséről, nekem a Kubrick féle van meg 4k-ban. Nekem tegnap ezek érkeztek:
2 életrajzi film, Father Stu, ez egy olasz kiadás teljes magyar vontakozással, a második meg ebay és angliából, nem vagyunk rajta. Father Stu már nem él sajnos, de a Sam Childers még igen. Father Stu-t még nem láttam, ez Mel Gibson feleségének a filmje és Mel is játszik benne. BTW Mark nagyot alakít benne.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
GeryFlash
veterán
Szólj már neki hogy az oldalon szereplő blue ray szavakat írja már át mert kevés cikibb dolgot tudok ennél elképzelni, konkrétan olyan feelinget ad mintha valami szürke/csempész import lenne.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
belinho
senior tag
Nekem ez olyannak tűnik, mintha valaki csinált volna egy oldalt, és megpróbálná eladni a filmjeit. Kevés a film is, a dizájn stb...Nagy része B-web film, nem igazán látom a koncepciót.
Amúgy itt is mozgolódik valami, kíváncsi leszek mi lesz majd ebből is, mondjuk ott még készül a weboldal.
Én egy forgalmazót szeretnék, aki felvállalná a Universal jogokat, annyi jó film megy a levesbe, hogy rossz nézni.
-
spiky03
veterán
Igen az, egy 42" ST50es.
A vászon az meg 110" ALR, egy Projection Design aka Baba Barco F22es vetitek rá.@makkmarce
Igen azon is szerencsére összejött az LCR szett!@Vikthor
Nah az már fasza kis férfi kuckó lesz.
Én is hasonlóban gondolkodnék, ha olyan házunk lett volna, de mivel nem így marad a napplai cinema.
Majd kérjük a képeket ha összejönn.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nálam "többnyire" stílus szerint vannak rendezve, meg ami a háorús filmeket illeti azok meg időrendben hellyel közzel. Aztán van a káosz rész, illetve a nagydobozos kiadványok külön. Komoly helyhiánnyal küzdök és feleségem már morcos rám, hogy a nappali mint egy videótéka. Majd mikor elköltözünk és lesz ennek a hobbimnak egy saját terme, akkor ott majd szentelek ennek egy konkrét helyet/polcrendszert, de a lemezeket nem fogom a moziteremben tárolni, hanem az előtte lévő szobában, ami csocsó és pingpong terem is lesz egyben egy kis bár/büfé résszel a sarokban.
-
makkmarce
őstag
-
spiky03
veterán
Hamár szóba jött a helyhiány.
Ki, hogy rakja a filmeket sorba a polcon?
ABC sorrendben, vagy stúdió szerint?
Én stúdió szerint kezdtem el de nem ABC sorrendben. De egy idő után már csak felraktam a polcra őketMondjuk így eltart pár percig amíg megtalálom a kinézett filmet.
-
Rumcsaka
tag
Én a kék változatot szerzem majd be a Top Gun 2-ből, ...ez némileg passzol az első rész fémdobozához is...
-
nagyúr
Hát 73e forintért még ha gyönyörű is a pakk az ott marad és mint a Mátrix kollekció, elég nekem sima tokosan ez is. Bár a sárga steelbookot veszem meg a topgun 2-ből, az első rész meg eleve már megvan 4K-ban, még 45e forintot sem ér nekem zavviról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest