Hirdetés
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz
Vikthor #3397 üzenetére
Őőő, ez véletlenül nem A gyűrű szövetsége (katonák), akik Gandalffal (régész) bemennek Mória kapuján, de a tavi szörny beszakítja a bejáratot ezért csak befelé tudnak menni és bent találkoznak Gollammal (Esetleg őt nézted japppán veteránnak?) Az életre kelt sereg meg később a Holtak?
-
sziasztok,
keresem annak a filmnek a címét, ahol egy katonai csapat egy régésszel a dzsungelban bemennek egy bányába, melynek a bejárata beomlik és csak befelé tudnak haladni ezután. Majd rálelnek egy még élő japán veteránra. Ha jól emlékszem életre kel egy sereg is. Majd a végén a régésznő kiszabadul, de már "várják"...
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Regen gyerek koromban, emlekszem egy filmre, amiben gyerekek epitettek egy urhajot amivel el utaztak,vagy valami ilyesmi. 90 es evek,vagy 80 as, nem vagom. kb 25 eve volt. Mi lehet a film cime?
-
volandy
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék!
Francia film úgy emlékszem. A faszi egy hegedűművész és van neki egy villája. Nagyon szeret egy nőt! Elviszi a nőt a villába és valamikor később elmegy koncertet adni! A nő mászkál nézelődik és talál valamilyen rejtett ajtót és oda bemegy, de már nem tud visszamenni. Nagyon jó le van szigetelve hiába kiabál, próbál jelezni, de hiába, egy tükrön keresztül látja, hogy a párja is össze vissza keresi és jön a rendőrség is és keresik őt hogy hova tűnt, de nem találják. Megvádolják a férfit is, hogy ő tette el láb alól utána meg eltüntette a holtestet. A férfi nem akart új kapcsolatot mert x évvel korábban az előző szerelme is így tűnt el. A nő meg is találja az előzőleg eltűnt nő holtestét vagy még talán él is. Arra nem emlékszem, hogy kijutott vagy kijutottak e, de a végén van még benne valami csavar is talán. Hááát kb ennyi. Valaki ismeri, látta ezt a filmet? -
Liner
aktív tag
Nekem viszont beugrott egy fontosabb. Szekta, öngyilkosok lesznek. Egy csaj túléli és újságjrók vagy ilyesmik kamerával vissza akarnak menni vele. AZt hiszem Found footage. De nem biztos. Csaj fiatal szép akkor még gyerek volt. Kemény pszicho horror erős idegzetűeknek. Para...
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Még régen x helyen beraktam mindent kedvencekbe ez nem tudom miért nincs ott.. Lényeg Vörös szakállas Csávóval találkozik gyereket vesztett bosszúra szomjazó Spiné Angyalt akarnak idézni és kívánni tőle.
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Szerintem aki látta a filmet, annak egyszerű lesz: 9gag
Mi a week4?
Előre is köszönöm! -
carr
őstag
válasz
McDoug6lak #3378 üzenetére
Köszönöm!
KTU neked is!
Ez az.talán 1 vagy 2 epizódot láttam belőle anno, hajnalban hazaérve buliból, 2000 körül, másnapos gyomorra hűtővadászat közben.
-
Cs1csó
titán
válasz
McDoug6lak #3381 üzenetére
-
McDoug6lak
tag
https://www.imdb.com/title/tt0115163/
Szerintem erre gondolsz....
-
carr
őstag
Skacok.
Volt valami sorozat (azt hiszem, hogy sorozat) régen. Az volt benne hogy a faszi vagy a nő mindig a következő napi újságot kapta meg.
Tudja valaki a címet?
Köszönöm. -
Bozso68
őstag
A story ugyanaz, csak egy amerikai és egy japán katona szerepel benne: Pokol a Csendes-Óceánon.
-
Nem erre gondoltam, azonban nagyon tetszik a története, köszönöm szépen a tippet!
Amit láttam, abban valahogy úgy történik, hogy talán tengeralattjárók (vagy hajók) harcolnak és csak ők élik túl. Más választásuk nincs, mint vagy meghalnak, vagy elviselik egymást a kunyhóban, a hidegben, küzdve a bolhákkal, az élelemhiánnyal stb stb, elég kemény dráma. Most láttam a The Lighthouse - t és ennek kapcsán jutott eszeme ez a film. Gondoltam megnézem újra.
-
Cs1csó
titán
Esetleg ez: Éjfélre kitisztul
-
Sziasztok!
Régen láttam egy filmet, amiben egy baleset miatt egy német és egy amerikai (azt hiszem) katona összezárva marad egy kunyhóban a hó és a hideg fogságában. Arról szól, hogy miken mennek ott át ketten. Nem jut eszembe a címe.
Köszönöm szépen!
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
A következőkben kérném a segítségeteket!Egyik ismerősöm keresne egy filmet.
Ennyi infót adott róla:
Keresek egy régi filmet. Kb 25-30 éves. Parafa nyelű késsel öltek benne, és a parafa végébe egy jaguár volt beleütve.
Melyik ez a film?Nekem sajna nem rémlik.
Itt valaki rá ismer esetleg?
Köszönöm előre is!
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #3368 üzenetére
Leszámolás Tokioban .. meg is van
-
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok !
Én egy Jackie Chan filmet keresek és az istenért sem találok rá. Régebben láttam, ha jól emlékszem a sztori annyi, hogy a szegény falusi Jackie Japánba menekül ahol eleinte csövesként él pár kinai ismerősével, de aztán létrehoznak egy bűnszervezetet ... összecsapnak a japán maffiával is ha jól emlékszem. Talán van benne egy kinai csávó, aki nagyon megrészegedik a hatalomtól és Jackie ellene is fordul emiatt. Valaki ki tudna segíteni mi lehet a cime a műnek ? Akkor nagyon tetszett, most megnézném ujra.
-
szajoco
csendes tag
Most láttam a DuPont-os filmet - Dark Water 2019.
Felsejlett egy film, hasonló téma, talán a DDT rovarölő mint főszereplő, de nem emlékszem címre, lehet, hogy csak doku, valakinek rémlik esetleg? -
haxiboy
veterán
Sziasztok, már évek óta keresem ezt a filmet. Valamikor 12-14 évvel ezelőtt láttam belőle részletet.
Tengeren/Óceánon játszódik, emberünk lemerül majd valamilyen időkapu/időtörés/rés következtében találkozik önmagával ha jól rémlik 3-4x van jelen.
Amikor visszamegy a hajóra gyanúsan viselkedik, és eltűnt a tetoválása (helyet cserél az eredetivel).Nagyjából ennyire emlékszek.
Előre is köszönöm! -
válasz
Eastman #3362 üzenetére
Megvan. Szex az ex után
negyed óráig kerestem
-
Boldog ünnepeket a topiklakóknak
Keresek egy filmet. Romantikus vígjáték féleség. Maximum 10 éves lehet. Főszereplő sráccal szakít a barátnője, vagy csak szünetet tartanak, nem tudom, lényeg, hogy azért, mert a csóka unalmas az ágyban. Valahogy összekeveredik egy fiatal rúdtáncossal, akinek komoly pénzügyi gondjai vannak. A srác meg könyvelő, vagy mi, így egyezséget kötnek, a srác intézi a számolást, a táncos perdig megtanítja egy s más dologra. A nőhöz egyébként átjár a szomszédja (50es szemüveges férfi, teljes pókerarccal), tök pucéran, mikor kell neki valami például a főzéshez.
-
sztothj
tag
Egyetlen egy szó maradt meg a filmből az pedig a "szex DJ". Baromi sokat röhögtem rajta es évekkel ezelőtt láttam.
-
McDoug6lak
tag
válasz
forintuser #3358 üzenetére
[link]
Ezt próbáltad? Csak tipp... -
forintuser
őstag
Sziasztok. Mily meglepő, keresek egy legalább negyven éves filmet.Valami spagetti szamuráj film lehetett.1985-90-ig. Valamikor ezen tájt láttam. Hang alámondásos volt. Amire emlékszem, hogy öt jóember/szamuráj/ öt különböző fegyverrel szerepelt benne. Amire még emlékszem, egy jelenet a filmből. Bent vannak egy udvaron, tiszta fehér gúnyában. Az egyik fickó átölel egy fát ki akarja tépni a földből. Erre valaki megkínálja fúvócsőből mérgezett nyílakkal. Ennyi.
-
carr
őstag
"Ezer éve a fejemben van egy film de sajnos a címe azóta sem ugrik be 😀
Szóval annyira emlékszem,hogy a végén valami üres sötét szobában van egy nagy tükör és a pasi összeesik és úgy mentik meg hogy a nő egy tollat szúr a torkába, egy kisgyerek is van még ott ... tuti horror amúgy 😀 bocsánat ha valakit megzavar a leírás" -
Cs1csó
titán
válasz
osztszoroz #3353 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
osztszoroz #3351 üzenetére
-
osztszoroz
aktív tag
üdv mindenkinek!
Magyar,kitelepítős filmet keresek,talán színész a család és talán a Hortobágyra költöztetik őket a pesti polgári lakásból.Beszervezik őket tsz-propaganda szinházi előadások játszására.Egy jelenetre emlékszem konkrétan: A kitelepített pár épp házaséletet él a düledező tanyán,amikor rájuk rúgják az ajtót éjszaka.Ellenőrzés.-Tosztak,mi? -kérdezi az ávós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest