Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Hali! Nagyon izgalmasan kezdődő film. Nálam Jane Doe boncolása után ez a második., sőt nagyon érdekes és nekem tetszik az egész úgy ahogy van. (nem mindenkinek)
Lényeg, hogy két barlangász a főszereplő akik testvérek és találnak a temető mellett egy lukat ami már eleve ki volt ásva és van még egy lyuk de az már a barlangon belül kicsi és nagyon kemény kőből van, és hideg szél fúj belőle. előtte egy karosszék ilyen pálcikás pörgettyűvel.
Van benne egy vékony buzi kutas akit magukkal visznek mert barlangász ő is. Köszi előre is.. -
Liner
aktív tag
Nekem viszont beugrott egy fontosabb. Szekta, öngyilkosok lesznek. Egy csaj túléli és újságjrók vagy ilyesmik kamerával vissza akarnak menni vele. AZt hiszem Found footage. De nem biztos. Csaj fiatal szép akkor még gyerek volt. Kemény pszicho horror erős idegzetűeknek. Para...
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Még régen x helyen beraktam mindent kedvencekbe ez nem tudom miért nincs ott.. Lényeg Vörös szakállas Csávóval találkozik gyereket vesztett bosszúra szomjazó Spiné Angyalt akarnak idézni és kívánni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest