- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz envagyok #5138 üzenetére
Szia, elsősorban itt a hangsúly a "90-es évek"en van szerintem (és még a korai 2000-es)
Ál/arc, Tolvajtempó, Szikla, Féktelenül, A szökevény 2., Úszó erőd, Száguldó Erőd, A hálózat csapdájában, Szemtől szemben, Hirtelen Halál, Végképp eltörölni, A kód neve merkúr, A terror iskolája, Az elnök különgépe, Cliffhanger, Utánunk a tűzözön, Holtpont, 57-es utasA fentiekből talán a leginkább arra hajazó: 57-es utas, Féktelenül, A szökevény 2, Száguldó erőd, Úszó erőd, Hirtelen Halál, A terror iskolája
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Sziasztok
A Con Airhez hasonló legjobb filmekből tudtok listát írni nekem?
Köszönöm -
haliho0
tag
Sziasztok!
Egy régebbi, talán 2000 előtti hegymászós filmet keresek, amelyik egy idősebb tapasztaltabb hegymászóról és fiatalabb társáról szól.
A film visszatérő motívuma, hogy a fiatal mászó panaszaira az idősebb mindig azzal válaszol, hogy "Az jó jel".
Pl. erre a párbeszédre bíztosan emlékszem:
-Vérzik a fülem.
-Az jó jel.
Ismeri valaki esetleg ezt a filmet? -
ColdMan
tag
Sziasztok!
Milyen meglepő, keresek egy filmet.
Fiatalok a főszereplők (lány és fiú).
Részt vesznek egy játékban, ahol online kapnak feladatokat, amiket a való életben kell végrehajtaniuk.
Teljesítés után pontokat/pénzt? kapnak.
Az első feladat egy áruházban zajlik (itt találkozik a két főszereplő), ahol talán ruhát kell lopniuk?
A végén komolyabbra fordulnak a dolgok, a döntőben le kell lőni az ellenfelet/párbajozni kell?
Köszi! -
ripla
addikt
Haló.
Keresek egy filmet. Annyira emlékszem belőle, hogy a főszereplő nyomoz talán egy gyilkosság után, de a végére kiderül, hogymindenki aki segített neki azok ápolók voltak, mertposzttraumás stresszben szenved, és mindent amit elképzelt az csak az ő fejében létezett.[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
Nem a César vagyok?
https://www.imdb.com/title/tt0314390/ -
Jose98
friss újonc
Sziasztok! Keresek egy filmet amit nem igen találtam meg az elmúlt 15 évben, már minden facebook csoportot filmes oldalakat átkutattam érte, de semmi... Hátha valaki felismeri ezt a filmet.
Nem sok dolog maradt meg a filmből 12 éves voltam és már elég régóta keresem 15 éve és hátha valakinek a leírás eszébe juttatja, hogy végígnézzem amit gyerekkoromban nem sikerült.
Annyi a történet, hogy két fiú és egy lány vonatra szállnak az egyik fiúnak az apját felkutatva (ha jól emlékszem London az úti cél vagy Párizs) a szüleik tudta nélkül (annyi fix, hogy az egyik srác talán pont az aki az apját kutatja ellopja otthonról a bankkártyát) végül nem tudnak eligazodni egy kisebb étterembe térnek be ahol a kocsmáros nő segít nekik, sajnos ennyi van meg a filmből már mindent próbáltam, de nem ismerek belőle színészt, több nem is igazán rémlik.
Hátha valaki látta vagy felismeri ezt a filmet, nagyon fontos lenne. -
chuck91
tag
Sziasztok!
Egy filmet keresek amit kb 10 éve láttam.Egy srácról szól, az eleje úgy kezdődött hogy írt egy romantikus könyvet de a kiadó nem fogadta el mert túl "általános volt". Így a filmben ír még egyet de ebben a könyvben kicseréli magát egy "gazdag" férfire és az ő szemszögből is lehet látni a filmben.Ugyan azzal a nővel vannak mindketten végig, párhuzamosan fut a két szál. -
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok, nagyon regi film, szerintem olyan 85 kornyeki lehet.
Apa talan eltunik, anya talan ket gyerekkel elmegy megkeresni, es eljutnak egy olyan filmstudioig, ahol eppen egy focimeccset manipulalnak, hogy a jatekos aki talan golt lo visszabb helyezik a palyan, es ujra lejatszak a jelenetet es akkro mar nem eri el a labdat es nem lo golt.. ennyi van meg -
mtomi95
senior tag
Chatgptvel próbálkoztam, nem sikerült!
Most onnan másolom ki:
1. Poszt-apokaliptikus világ.
2. A főszereplő egy kislány.
3. Az apja szakállas, majd megborotválkozik.
4. Az apuka lootolni megy, egy szarvast követ, miközben új lényekkel találkoznak.
5. A kislány nem akar fogat mosni, mert vérzik a foga.
6. A film végén az apa meghal, és a kislány kinéz az ablakon, ahol egy lény ás befelé a kerítés alatt.
7. A film 2010 előtt készült.
8. A filmben egy kutya is szerepel, és egyik férfi rádiózik.Nem is biztos, hogy zombik ezek de az tuti, hogy 3 szereplő van egymás mellett laknak és havas a környezet.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Cs1csó
félisten
válasz Wolfskin #5122 üzenetére
sajnos önmagában is gyenge film, mondom ezt úgy, hogy friss az élmény: pár hónapja olvastam az "elvileg" a film alapjául szolgáló regényt (Tom Clancy: Bűntudta nélkül) ami egy piszok jó 900 oldalas regény, a "Jack Ryan" univerzum első kötete.
DE szinte SEMMI köze a regényben leírt történetnek a film cselekményéhez, még azt is ki merem jelenteni, hogy nagy vonalakban sem.
Ez a film önmagában egy 5,5-es IMDB pontszára érdemes átlagos akciómozi, de mint regény adaptáció egy nagy nulla, áthúzva. Kapásból 2 dolgot találtam aminek van köze a regényhez:
1. a felesége meghalt (de nem úgy ahogy a regényben)
2. a főszereplő leszerelt katona (de teljesen más miatt, más módon stb.)Tehát még csak nem is az a legnagyobb gond, hogy a főszereplő nem ír származású.
-
tag
Nagyon nagyon nagyon beleerőltetve //offba is rakom // , de vannak áthallások a Gömb című remekművel (könyvben legalábbis, filmben so-so)
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Egy mélytengeri kutató csapat tagjai egyik merülés alkalmával kicserélődnek egy másik világ béli másaikra de nem mindegyikük. Később apró változásokat vesznek érte rajtuk csapattagjaik. a film legvégén újra lemerülnek ekkor cserélődnek vissza.
ez egy kis költségvetésű film valamikor 1990 és 2006 között szerintem
Hajrá, chat gtp feladta
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, két filmet keresek, amit elég rég láttam, mindkettő ilyen kommandós, akció, "agymosós"-lazítós.
1. egy néger fickó, katona, otthonában kezd, megölik a családját, bekattan, behívják elbeszélgetésre is, de valami orosz bevetést még bevállal. van egy nő, a főnöke, aki védi a s.ggét, meg a fő góré, aki azt hiszem áruló
Moszkvában ledobják őket, lövöldözés, aztán egyedül tör ki a háztető felé
de a film végén a víz alatt van, kinyírja a gonoszt, de ő is a kocsiban marad, amivel lehajt egy hídról... az utolsó pillanatban kimenti a nő. valami pályaudvaron búcsúznak el.2. ez két jóbarát, azt hiszem angolok, kommandósok egy bevetésen, valami elhagyott gyártelepen. menekülnek a tengerparton már, nagy sziklák közt, az egyik halálos sebet kap...
a vége, hogy valami robbantásos terrorakció Londonban, üldözés, egy Ranger Rover, ha jól emlékszem, meg egy emeletes busz is van benne, amit üldöznek, abban van a bomba, átmászik, majd a busz felborul, és ha jól emlékszem kivételesen a jók győznek...[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
coco2
őstag
Vajon filmzene felismerést is kérhetek?
Amit ez a coub használ, az valami filmből van. A jelenet vonaton utazás. Lementés után hallani lehet a track elején és végén a vonatot. Talán közben az a tremoló is valami torzítás eredménye. Egy ideje kotorászok utána, de nagyon semmit sem találtam
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy régi armageddon filmből jutottak eszembe jelenetek, és felkutatnám, melyik volt az. A filmben a teljes planéta felülete végig ég. Úgy van vége, hogy ipse még találkozott egykori szerelmével a tengerparton, ahova a tűz kb utoljára ér el, aztán ők is elégnek. Nem emlékszem az eredeti plot-ra, hogy a nap változott meg valami durván, vagy a föld mágneses mezeje szűnt meg, vagy meteorit csapódott be egy túl nagy darab, de vélhetően ebből a 3-ból valamelyik. A film angol nyelvű volt, és a stílusa alapján vélhetően amerikai film.
Nem tudom, milyen régi lehet, de egészen biztos, hogy 3 évnél régebben láttam, és várhatóan sokkal régebbi. Amennyire a fényképezési stílusából emlékszem, talán 2000 és 2010 közötti a legvalószínűbben, de ez csak találgatás, és végső soron 1980-tól 2020-ig nézném át a listát, ha biztosan akarom felkutatni.
Ha valaki otthon van dark-end armageddon filmekben, és lehet találni egy listát valahol róluk, linknek örülnék, és átböngészem őket. Ha véletlenül valakinek van konkrét tippje, örömmel venném.
Előre is köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Idgren
friss újonc
Sziasztok!
Keresem azt a filmet, amiben a fiatal feleségeket az öreg halott emir férjükkel együtt mágján elégetnek, közben meg a lány hangosan imátkozik és ezt mantrázza: "ram ram".
Nagyon régóta keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Ford topik
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- További aktív témák...