Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
Mekkora terhelést akarsz rárakni?
Már csak azért, mert kisebb terhelések mellett gyakorlatilag mindegy milyen gépet teszel alá, viszont ha má arra vadászol, hogy az alaplapi IDE-k közül melyik a leggyorsabb, akkor inkább vegyél egy szerver alaplapot, 64 bites PCI slottal, és Ultra320-as SCSI-t hozzá. Tudom, hogy ez baromi drága, de legalább tényleg gyorsabb (a különböző alaplapi kontrollerek között 1-5 % sebességkülönbség ha van, ha meg PCI slotba teszel IDE-RAID kártyát, akkor meg a PCI sávszéllimitje i beugorhat a képbe).
AMD fronton csak az nForce 2-t hanyagold (a most kaphatóak közül), mert annak lehetnek problémái néha az ide kezeléssel.
Az ide kontroller helyett inkább arra figyelj, hogy déli hídba integrált, nem PCI-on becsatlakozó, és normális minőségű hálókártya legyen benne. -
Lomos
aktív tag
Hali,
az a helyzet allt elo, hogy fileservert kene epitenem. A legfontosabb a folyamatos es jo halozati kapcsolat es a gyors filekezeles. Az elso problemat megoldom, szoval nem is igazi problema, viszont nem vagyok biztos, hogy milyen alaplapot valasszak. A platform akar intel, akar AMD lehet, bar a szivem az AMD fele huz, de minden jo megoldas szoba johet.
Tehat olyan alaplapot keresek, valami kozepes arkategoriabol amelynek jo az IDE kezelese.
Bar gondolkoztam RAID1-ben is, ilyenkor egy kulso vezerlovel (Adaptecet neztem ki, espedig az 1200A-t) nem nagyon szamit az alaplapi ide.
Velemenyek, tapasztalatok, otletek?
Aktív témák
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest