Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
raven84 #6293 üzenetére
Nemtudom min múlik egyébként szinte biztos voltam benne hogy beadja már csak szivatásbol is...Átlag gamer vagyok szerintem most elitből div2 be estem vissza a héten nem lesz meg a feljutás rank 1nél nemtudok feljebb jutni...
Wl quali 10/10 lett most
Wl 15-18 winig szokott menni egyszer volt 19is...
Kifogom rakni már csak azért is mert ha elkezdtem akkor megcsinálom csak így nem kell hajtani annyira...meglett a token és a 7friendly win a csomag adott egy 88 kudust meg egy 87 llorist..
Amugy nálam az van hogy minden nagyértékű pack rewardbol semmit nem ad de az ingyenes objectes meg ilyen mindenféle csöves pakkokból meg esnek emberek...full untrade a csapatom ígyis.De nem panaszkodom toty ronaldinho kemény nyitás volt eddig a legjobb játékos akivel játszottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest