Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Ő se illik be max Claussal bár lehet már betettem sbcbe. Mondjuk eddigi statisztika alapján a 10-ből csak meglesz.
Viszont ez a Vanja cbben még brutálisabb. Középen van step uppal csak próba kedvéért ott is pusztít
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Aguinaga
őstag
Köszi!
Alapból vicceltem, hogy nem tudom beépíteni, mert be tudtam volna, de annyira nem hiányzik nekem, így eladtam. (persze mire feltettem 4.9-be, már nem ment el, lejárt a licit ideje, és már csak 4.4-be tudtam eladni. De legalább van coinom.
4.3 m coint mennyiért és hol lehet manapság eladni?Van valami tuti tipp?
PSN: OldSlowhand74
-
david368
aktív tag
Attol a Rudiger laptol és a társától Cech-től kezd hányingerem lenni, szarrá sz*pattak ma veluk div2-ben. Szamomra ez a shapeshifter promo nagyon túlzás. CB csatarban, GK csatarban… tavaly nem ilyen volt, gondolom egyre több tizeneves kölyöknek ez tetszik, én nem az a korosztály vagyok, akiknek ez szól. Szeretem a meta lapokat hasznalni, akik a valo eletben is azok es azon a poszton, ez viszont szamomra irrealis ami zajlik. Ma is egy legenda, Buffon cb-ben, jo vicc.
-
|AP|
veterán
én nem panaszkodom, nyitottam idén jókat.
Viszont akiket igazán szerettem volna a csapatba, azokat piacról kellett megvennem (pl. Pedri, De Jong).
Annyiban volt még szerencsém, hogy sok olyan játékos elérhető volt SBC-ből akiket szintén akartam (Busquets, Araujo, Jordi Alba) -
Gabeszfoci89
aktív tag
Én nagyon meta totsokat (bappe messi nkunku vini stb)nem nyitottam úgyhogy rámentem arra hogy a régi kedvenc bayern és német játékosokkal tolom elitben 10 meccs 9win velük. Nagyon élvezem ballack nagyon extra olyan lövései vannak hihetetlen.Götze is elég jó bár testileg kicsit gyenge.Jó olyanokkal játszani akiket szeretek Kroos irányitoban igen hatékony Lewa centerjátéka parádé.Érzelmi alapon játszok jobban érzem magamat nagyobb örömet okoz így.
Még egy Musialát szeretnék venni őt is kedvelem.[ Szerkesztve ]
Mgplayz89
-
Woodslave
félisten
volt régen valami olyasmi (biztosan emlékszik erre itt vki én csak hallottam) hogy fel lehetett ajánlani játékost játékosért. Na azt is emiatt szedték ki.
Számomra még mindig hihetetlen, hogy egy kibeba játék és emberek (ja én is) igazi pénzért vesznek packot, fizetnek proknak hogy lejátszák helyettük a wlt...
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Azt hogy sikerült összhozni?Parejo én minden 84 85+ packbol kinyitom ..50 felett vagyok vele ebben a szezonban az biztos mindig beadja
Mondjuk tots packbol még nem sikerült.Nekem is minden nap szart a a tots pack múlthéten pénteken viszont egy Manét beadott ...[ Szerkesztve ]
Mgplayz89
-
Woodslave
félisten
Tudom te meg Guba az online játék is kínzás csak máshogy
Hogy egy nagy klasszikust idézzek nem érte meg a szenvedést
Bazz most jutott eszembe mekkora fax vagyok hogy nem tots lapot vettem ki
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
"előbb utóbb úgyis fogsz online játszani mert majd jön a kell még pakkot gondolni érzés.'"
Pont ezért félek tőle, mert online csak szétvágna az ideg
És hát hja..a lemaradás a másik amitől tartok..
Akkor szerintem kimarad. Amúgy korábban lehetett tolni a diviziót is singlebe..már miért nem lehet?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
toxicjew
addikt
Nem is érdemes, nekem is volt 4 pickem, mondom na nézzünk pár jó foddert, erre tele duplicate 86osokkal... Jó mondjuk az egyikben volt egy Toty VDS De ezekkel a fodderekkel nem lehet 88/89+os squadokat kirakni. Na mind1.
Sirandish: én Ps5 kontival tolom, de az Xbox is tökéletes (onenal toltam egy ideig). Mást nem érdemes venni, szutyok mind.[ Szerkesztve ]
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Elvileg az kapott akinek hero is volt benne.Herot elsö nap mikor kijött adta kb 2 órán át (énis azért raktam ki mert haver olvasta neten)utánna javították és rendesen adta.Pedig próbából kiraktam kétszer.Így a 3 pick egy ss riquelme ss Petit (cam) és egy tt r.carlos
Mgplayz89
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest