- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Sati1984
üzenetére
Alapjáraton egyébként jó a gondolatmeneted meg én tiszteletem a hozzád hasonlókat.
A probléma, hogy ha valaki nem MU,Real,Barca fan akkor kb. esélytelen a saját csapatából értelmes keretet összerakni. Arsenalosként jött idén mondjuk 20 spec lap míg a unitedhez 40.A válogatott megint mástészta, de őszintén én sosem szurkoltam külföldi válogatottnak. Henry,Pires,Bergkamp majd később Fabregas miatt mindig drukkoltam adott válogatottnak a kedvenc játékosom miatt vagy most az Angoloknak Saka miatt de nekem ilyen kötődés az Arsenalhoz lenne ha lehetne..

A másik ami miatt nem feltétlen tudom ehhez tartani magam az a játékstílus. Mivel sokat cselezek és így szoktam meg(persze 1-1 meccsre félre tudom rakni ha nem megy) nem tudok sem eredményesen sem élvezetesen játszani valakivel csak mert régen szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest