- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
-
Woodslave
félisten
jobbra fel, csak hogy legyen mit olvasni
-
TrueGooner
senior tag
Én elég casual játékos vagyok. Egy focis játékkal a foci miatt játszom, és számomra az, hogy a menüben “ülök” az SBC-k felett, sosem volt szórakoztató. Ha oda sem kellenek ezentúl linkek, egyszerűen csak átalakul amolyan “exchange” dologgá, hogy X játékosért cserébe kaphatsz 1 erősebb játékost, Én nem bánom.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy a hozzám hasonló casual játékosokat talán jobban fogja vonzani így a FUT, nagyban le lesz egyszerűsítve mindenki dolga. Sajnos azoké is, akik kifejezetten szerettek ezzel időt tölteni, de szerintem ez mindig is amolyan “kötelező” dolog volt amit a játékosok nagyobbik százaléka a háta közepére sem kívánt.
-
zzolli11
csendes tag
válasz
TrueGooner #6 üzenetére
meglátjuk a részleteket.
Én nem örülök neki. Az adta a vázát az UT-nek. Gyakorlatilag lebutítják az egészet ami kihat egy csomó mindenre.Ikonok szerep is lecsökken. De legalább minden spec lapot be lehet majd építeni hetente.
Jürgenkék 0 aggyal összedobálhatják a csapatot.Majd lesz youtube-on meta csapat 500K-ért, 1 milláért és így tovább.
Azt várom, hogy store-ból mikor árul majd EA komplett csapatot. -
toxicjew
addikt
válasz
TrueGooner #6 üzenetére
Ja ehhez annyit, hogy továbbra sem vagyok meggyőzve. A részleteket nem tudjuk még, de én úgy érzem fölösleges volt hozzanyulni. Ha vmi, akkor a chemistry system jól működött. De nem zárkózom el tőle, hogy a mostani is jó lesz, esetleg jobb...
-
Madn!ght
addikt
válasz
TrueGooner #6 üzenetére
Eddig se nagyon volt (szerintem) jelentőssége. Amolyan placebo/random feature, mint a színes lapok, a kiírt statisztika, ping és még sorolhatnám.
Egyszerűen full következetlen a játék működése, hajhásztatják a jobb lapokat jobb teljesítmèny reményében, de sajnos több évnyi tapasztalat (és az előző topik lakóinak mondhatni egybehangzó véleménye, de az egyéb közösségi platformokon megosztottakat is említhetném), sajnos minden teljesen összefüggéstelenül működik.
Erre rátesz egy lapáttal a kapcsolati hátrányból adódó inkonzisztens jàtékmenet, a nyugat-európai játékosok javára. Ez minden, csak nem e-sport jàték.
Ha bárki képes célok nélkül nekiülni, és bármikor felállni és abbahagyni, a legnagyobb nyugalommal ajánlani tudom. De onnantól kezdve, hogy a legkisebb elvárást is támasztod vele szemben, véged.Nos valami hasonlók is mehetnének az összefoglalóba, megkímélve a kedves fórumtársak pénztárcáját, kontrollereit, agysejtjeit, családi békéjét.
-
TrueGooner
senior tag
Mit szóltok a Chemistry eltörléséhez? Vajon alapjaiban változik meg így az SB is? Nem kell linkekkel foglalkozni ezentúl egyáltalán?
-
HdRew
őstag
Ne vegyétek meg, ha jót akartok. Én szóltam előre.
-
Madn!ght
addikt
Az első “Én tutira nem veszem meg!” bejegyzés.
-
Mrguba
őstag
-
toxicjew
addikt
EA SPORTS FIFA 23
Megjelenés: Szeptember 27. (Ultimate) - Szeptember 30. (Standard).
Célplatformok: PC (Origin, Steam és Epic Game Store), Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Stadia, SwitchKiadások:
EA SPORTS™ FIFA 22 Standard Edition
EA SPORTS™ FIFA 22 Ultimate Edition + Limited Time BonusReveal Trailer: [link]
Gameplay Trailer: [link]
Gameplay változások (Pitch Notes): [link]
Előrendelés: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged