- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
bubuska10
üzenetére
Hát na de ez az... Van ebben a játékban egyetlen dolog amire büszkék lehetnek, ami jól van megcsinálva. Én egyetlen egyet tudok. Hogyan tudnak függést elérni pszichológiailag. És ennyi. Ehhez értenek, de semmi máshoz. Egyszerűen olyanokat csal a játék, hogy sírni tudnék néha. És ez viszont kicsit leértékeli azt is amikor meg nyersz. Mert vajon most neked pattant minden labda vissza, neked voltak szerelhetetlenek a játékosaid, a te kapusod védett mindent. Jó tudom, vannak a császárok, akik a játék különböző szarságait jól ki tudják használni, de ők sem tudnak pl egy olyan helyzetből gólt kihozni, amikor egy olyan passzt kéne adni kettő az egy ellen, amit még én is tízből tízszer odaadnék. Persze ők lehet valami mással megoldják aminek semmi köze a focihoz, de ez elszomorító. Majd aztán jön Icardi aki fordulatból test alól kapásból harmicról gólt lő, mert a kapus bandzsa, és nem lát és tapogatózik a sötétben. Olyat amilyet még soha nem láttam. Dühítő, de nincs más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 11 Pro 256Gb
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs