Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave

félisten

tegnap teljesen kiidegelt a játék, hajlani kettőig próbáltam bizonyítani magamnak hogy nem vagyok egy béna xar de nem sikerült.

A játék képe minden meccsen így néz ki, még akkor is ha nyertem esetleg.

A játékosaim minden egyes labdaérintést után 2 mp-ig gondolkoznak, hogy a kontolleren nyomott utasításnak megfelelően induljanak, passzoljanak, lőjenek stb. Ha ezt végül megteszik, az már vagy késő mert les, kapus odaér, védő, kp bárki odaér stb. Ok hogy mondjuk 4 * wf de minden egyes passz előtt lekezelik a labdát és szinte minden esetben megpróbálnak az erősebb lábbal passzolni, még akkor is ha teljesen indokolatlan, sőt pont emiatt ér oda a védő, vagy lép bele a passzsávba (apropó passzsáv, én hiába látom zárom stb képtelenség a védőt megkerüli a labda) Ha viszont mégse erősebb lábbal akkor kb 2m-t gurul a labda az ellenfélhez, főleg ezt védők csinálják utolsó emberként.

Természetesen mindenki gondolatolvasó, de biztos én játszom kiszámíthatóan.

Minden játékosomom áll a másik embere, elölről - hátulról, oldalról bárhonnan egyből szerelnek. Támadásaim fentiek alapján nem igazán futnak ki, akkor van szerencsém ha egyik támadóm megindul és sikerül a háromszöges passz, de ez elég ritka. Mármint főleg a sikeres passz.

A másik fél támadása úgy néz ki, hogy a csapatom aránylag formációban áll, (legalábbis next gen, prev genen teljesen random) az ő játékosainak a közelében nincs senki, próbálok presselni, de mindig van legalább két embere ahová passzolni tud. Beszorulva a 16-osomra nézem ahogy körbe passzolgat, dribblingel Ward-Prose-val esetleg Van Dijkkal aztán vagy gól vagy szerencsére elakad egyik védőmben, ez is leginkább akkor ha nem próbálok manuálisan védekezni, mert ha igen, akkor egy kisebb hiba és 3 méterre kerül a labdás ellenféltől.

na mindegy nem zárom ki amúgy hogy fentiek azért vannak mert tegnap mindenki akivel játszottam annak ellenére hogy ugyanazon divben vagyunk (ami idén sem jelent semmit max időráfordítást mutat) kategóriákkal felettem van.

Kvali természetesen 6 win soha nem volt még több. Bundes kupában két wint kiszenvedtem a harmadikon xarrá vertek.

Új hozzászólás Aktív témák