- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
28 offline draft vki?

Tavaly év végén faxa volt egy token 11 common kártya játszottam vagy 50 draftot biztos. Vagy még többet
-
miro.
senior tag
Kiadnak objektivbe egy fatit,majd sbcbe egy danjumat.
Ezek betegek. -
HdRew
őstag
Amúgy srácok, napközben nem ajánlott a WL.
Én is este 8-9 után fogok leülni hozzá, mert most épp az olasz swap tokent csináltam, és ocsmány volt a gameplay.
Tudom, nem mindenki tud akkor játszani, de ha tudtok, én mindenképp ajánlom, több idegeskedéstől megkímél benneteket.
Persze nem mondom azt, hogy jó játék, mert amúgy egy ótvar fos és az EA elmehet a fenébe, hogy a szerveren csücsülők bazi nagy előnnyel játszanak, de magatokat ne rúgjátok tökön kérlek.

Most egy darabig kispados volt nálam is, de szerintem TOTS Cancelo muszáj a kp-ra, és Dele Alli szorul ki a kezdőből. Illetve kirakom Iscót szerintem. Így pedig Lahm mehet lb-be.
-
taylorp
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
A toty nyitásokról nem beszélve. Sztem beelőzte mákban Kristófot.
Amúgy grat Neki! -
bodnarbenede
tag
-
Gaborz1
senior tag
-
bodnar123
őstag
Basszus első wl meccsen olyan heroikus győzelmet arattam. Első három kapuralovéséből ellenfél három gól, kettő távoli csavarás, kapus balfasz, ráadásul fullos csapat. Aztán két gólós hátrányból megfordítottam, pedig ilyenkor már sosem hozom vissza. Ami most bejonni látszik. Folyamatosan ha tehetem player lockal passzolok. Megzavarodik tőle az ai védelem és üresen maradnak játékosok. Persze van, hogy ameddig helyezkedek, az ai labdával elindul a helyezkedő játékosomnak háttal másik irányba. De ez még mindig kevesebb, mint amit amúgy elcsesz neked szándékosan helyezkedésben. Szóval a szándékos elbaszást ezzel kicsit lehet enyhíteni.
-
david368
aktív tag
Letoltam a WL-t egy Canalesert es egy ki*Court hanyinger kigyo kapusert. Packokbol szaudi tevehajhaszok es egy 88 rat yedder. Hat megerte ismet, siralmasabb volt a reward mint mult heten, pedig azt sem hittem hogy lehet tetezni.
gg EA jovo heten ugyanitt, mentem strandra
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
most jött vissza a chem miatt és nem rosszabb, mint eddig bárki más
-
|AP|
veterán
az FC Farbatosz révbe (elitbe) ért. Magam sem hiszem

Vagy jót tett a fejlesztés a csapatnak, vagy csak szimplán ilyenkor kell DR-t játszani, amikor mindenki a WL-ben nyomul
-
taylorp
senior tag
Laliga/szarab 3 loan pakkból, mindegyikben Stojkovic. Még véletlenül se ad egy friendlyben használható Laliga lapot.
Eriggyetek már a kurva anyátokba ea köcsögök. -
thebigK
addikt
teljesen tönkrebaszták ezt az amúgyis szarkupac játékot, teljesen. a gameplay instant hányinger. az ellenfél megállitja a játékot, és az addig vak 0 player ellen esélyem sincs. a team press 0 bazdmeg, mindenki áll egyvonalban, szar gameplayben egy kurva ballroll scoopot nem lehet megcsinálni, mert 45 fokos lövőcsel lesz belőle. siralmas
-
raven84
senior tag
WL meccsen 3-0-ra vezettem, az uccsó 20 percen 4et lőtt a srác. Nem, tudtam, mozgatni, a játékosaimat. Szó szerint, nem ment előre Vieira. Majdnem eldobtam a kontrollert. Ilyen még nem volt amúgy. 4-2-ben állok. Nem fogom letolni. A coinjaimat a héten eladom, ha jól számolom 60-70 eurót kapok kb. Többet én fifához nem érek. Urak, élmény nem volt, de mind1. Kívánok mindenkinek további jó szenvedést. Viszlát.
-
|AP|
veterán
azzal nyitottam a napot, hogy majdnem felkerültem elite-be. A döntő meccs 89. percében kaptam egy fejesgólt szögletből, így lett x...
Aztán természetesen lejtő
A WL is megvolt, 11 win a változatosság kedvéért: Courtois, Acuna. Meglephettek volna azért valami nagyobb lappal is
Csomagokat még nem tudok nyitni, mert a tegnapi pack opening után van jópár 85+-os kártya duplán, amiket nem akarok eldobni, hátha jön valami jó SBC maholnap -
gjoe
addikt
Na megerte megvennem a promo csomagot. Volt benne egy kounde.
-
Mrdevil
addikt
Még két tots swap token fog jönni, ha jól látom?
-
Woodslave
félisten
Ez a Fati obj egész jó volt.
-
Woodslave
félisten
Persze most mind a 3 pl cup meccset vajsimán nyertem csak hogy pont 13 win legyen
Tudom már csak a xarok játszanak de annyira jó dramaturgia. Pont 13
-
Izéjose
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát mivel nem kap tots lapot ezért gondoltam mint mondjuk most az Isco kap ő is valami féle flashback lapot valamelyik korábbi szezonjára ahol kapott tots lapot
-
EA's hit
addikt
Hétvégén nem lesz időm, úgyhogy kénytelen voltam este lepörgetni a wl-t. Szokásos 9 win, tényleg bármi történik nem tudok sem előrébb sem hátrébb mozdulni.
Pick: Muniain - Araujo - Canales
50k: Leno
100k: VollandGusztustalan.
-
|AP|
veterán
Ez lett a csapat a nyitások után (Militaot, Sont és Canalest építettem be)
Jól sikerült a bemutatkozás, 3win zsinórban DR-ben. Ilyen már bő egy hete nem volt.
Militao eddig eszméletlen (így Araujot szerintem még jegelem, egyelőre nehéz beépíteni), Son és Canales is jó.
Meglátjuk a wL-ben mire lesz elég. -
nitro16
senior tag
Nálam egy Müller meg egy Naismith jött swapból.
-
peterszky
őstag
FIFA22 fizikai PC-s kiadást vásárolnék, a kulcs lehet aktivált (sőt, ez előny is
), a lényeg, hogy a tok tartalma hiánytalan legyen és ne legyenek rajta sérülések - a játék már megvan, a polcra szeretném egy emlék miatt. Ha valaki esetleg megválna így egytől nyomott áron, akkor privát üzenetben keressen meg, köszönöm! -
bodnar123
őstag
Na 84+ 25ből egy Muniain 35000ért... meg egy Ronaldo gold... yeah... Valaki nem rég mondta milyen jók ezek a swapsok. Hát ahogy nézem itt tényleg kurva jó... Persze nem ezért játszuk, hanem csak hogy fájjon
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Link miatt kell. Nem rossz az.
Militao-hoz grat. Qrva jó védő! Én piacról vettem.
Araujo egy best buy védő. Barcásként kötelező. Nem tudom, hogy van-e dive into tackle traitje, de csinálja

A 85+*20 pakkból esett. Abban 5 TOTS volt. 4 szaudival.WLre ez lesz várhatóan a csapat (egész Bundás védősoromat kukáztam). Modric se rossz, de Acuna CM / CDMként még mindig egy pitbull.
Isco unalomból, Nedved helyére jött. Pedri 2Millás lapja oda luxus lett volna.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Gondolkodtam, hogy a pick vagy a pack, végül utóbbi lett. Nekem legalább volt benne tots, de amikor megláttam az egyiptomi zászlót belül már zokogtam!

Egyrészt mert semmi jót nem jelentett, másrészt meg ennek a zászlónak a PL tots alatt kellett volna jönnie...
Volt benne 3 szaudi ligás tots,2 inform, meg fodderek. Lassan lezárom ezt a dolgot, nem sok értelmét látom a folytatásnak. -
Woodslave
félisten
Ez a promo megint nem halandó embernek van. Majd nyitjuk max ezeket a spanyol használhatatlan lapokat. Militaot se adtam.el annyira lexarom úgyse tudnék senkit venni akivel előrébb lennék. Legalább tudom használni a kupában mintha számítana
Csak az vigasztal hogy Benzema meg Vini is fennakad bármelyik gold cbn
-
Izéjose
tag
Ha Messi nem kap TOTS lapot várható egy flashback lap a laligás éveire vajon ? Remélem jöőhéten jön a francia liga
-
raven84
senior tag
Megvettem 100kért a pakkot egy biszkiccért, nem értem minek szopatom magam ezzel a rakás szar játékkal.
-
Robertoredo
tag
Nekem jött egy Tomas meg egy jó Isco

-
EA's hit
addikt
A store-os packból Muniain jött, a 84x packban nem volt tots, csak pár jó gold fodder. Kiszedtem a swapból az ultimate-et is, ott sem volt tots
Kiraktam végül a második 92+ moments packot is, Baresi
Ezek után alig várom a wl rewardokat, biztos csodásak lesznek.Ja, a wl ma nem 10-kor, hanem 9-kor kezdődik.
-
eM'82
addikt
Araujo szerencsére filléres tétel. Ide csak Acuna jött, akit szerettem is volna. Többit megveszem piacról sztem. (Araujo + Militao + Curtois + Modric + Pedri)
33 pack még hátra van (késő este nyitom), többnyire jók, de eddig ezt sikerült:
TOTS:
Hegazi - 89 -x1 (untrade)
Stojkovic -88 - x2 (untrade + 2x trade)
Cueva - 91 - x1 (untrade)
Chafai - 88 - x1
Canales - 93 -x2
Ighalo - 91 - x1
Acuna -92 (untrade)
Muniain -91 (untrade)FodderZ:
Szczeszny -87 x1
Dybala -87x1 (untrade)
Müller - 87 x1 (untrade)
Sancho - x1 (untrade)
Lukaku - 88 -x1 (untrade)
Salah -89 -x1 (untrade)
R.Dias - 87 -x3 (untrade)
Robertson -87 -x1
Suarez -88 - x1
B.Fernandes -88x1 -
raven84
senior tag
Swapból ki mit fog kiszedni? Én PL picket fogok, 16 tokenem van, remélem össze tok még kaparni 3at valahogy. Biztos baszó játékost nyitok majd nem Ricet (
) -
|AP|
veterán
40 pakkot nyitottam, nagyrészt szarokat.
3 TOTS jött, a vicces, hogy a legszarabb pakkokból: 75+ -ból Muniain, sima mega pack Militao, meg még egy dupmi Muniain...
Militao nem rossz, de Araujot vártam volna inkább.
85x20-ból Canales
A TOTS pickből meg jött egy Son, megnézzük tudjuk-e használni (sajnos nem Cancelo) -
-
taylorp
senior tag
Xboxon meg is halt a játék.
-
|AP|
veterán
elérte nálam a játék, hogy már a győzelemnek sem tudok örülni...
Egyszerűen kritikán aluli az egész játék. Csak akkor tudok nyerni, ha az ellenfelem még nagyobb szopóágra kerül... akkor is olyan gólokkal és játékkal, hogy én szégyenlem magam, mert látom, hogy csak azért van, mert szerencsétlennél még nálam is szarabb a játékmenet.
A nagyobb baj, hogy öt meccsből egy ilyen ha van. Nincs semmi elvárásom a hétvégével (max. az, hogy megússzam idegösszeroppanás nélkül), ha meglesz a 9 win, az már csoda -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Érdekesek ezek a dolgok hogy kinél ki jön be...egyesek írták a kapus posztot meg Sülét nálam mind jó sőt legjobbak eddig.
Neked a 94 bappé nem adja oké nekem a toty van de 3 értékkel jobb nemhiszem hogy azon múlna..nálam ő kirobbamthatlan eskü jobb mint a 99 pelé..dinamikus gyors jól cselez mindkét lábbal halálos.mondjuk én nem futtatom csak ritkán de jó passzokat is ad egyszerűen megingathatatlan a helye.
Nemtudom min múlik ez az egész hogy kinek ki jön be és ki nem. -
EA's hit
addikt
Tegnap végre rászántam magam és kiraktam a 94-es red pick Mbappét a csapatból, visszaraktam Garrinchát 7-es chemen cam-ba, Pelé meg ment fel csatárba. Azóta szinte csak nyerek
Kikerült a fék a csapatból, vannak ugyan villanásai Mbappénak, de összességében egy rakat szar 
-
Gabeszfoci89
senior tag
-
HdRew
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Puskás neked milyen? Min játszol amúgy?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
[kép] Nemtudom nekem a tots lapja nagyon bejön próbáltam llorist is nekem a neuer sokkal jobb igaz előtte a birhdayes védett azis jó volt nagyon.
Nekem a süle jobban adja mint a dias van dijkot nem próbáltam de nálam ez a bundesligás védelem nagyon stabil.Süle Cannavaro lehozza szépen hiba nélkül.Raum is beteg mindenhol ottvan jó ereje van mondjuk oda majd most megcsinálom a r.carlost szerintem ő jobb lesz majd.vkp nincs még tots kimmichet akartam kivenni de bármit próbáltam nem adta be..bundesliga tots is kiadta az egész bundest csak őt meg a bellinghamet nem.támadó sor meg nemkérdés és van a padon még egy 94 Cruyff,toty lewa,eusebio ha esetleg nagy lenne a baj
-
Mrdevil
addikt
Most akkor tényleg nem lesz műbappe potm? Pedig bele éltem magam.

-
kapeti07
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én a múltkor annyira padlón voltam Rivals-ban 6 meccs 6 vereség, hogy játszottam egy Friendly meccset a gép ellen amatőr szinten. A héten nem is lett meg a 8 Win csak a 4, pedig nem Elite vagyok, csak Div3.
Ennél a mostani helyzetnél már az is jobb lenne, ha lenne egy keleti blokk ahol a magyar a szlovák, szlovén bolgár román játékosok játszhatnának egymással. Kiegyenlítettebb lenne.
-
|AP|
veterán
tegnap pokoli kínok között kiszenvedtem a Grifo objective-ből is a tokent, így megvan az eddigi összes (19)
Még mindig nem tudom mit kezdjek vele. A PL-ből nagyon jó lenne egy Cancelo, de más konkrétan nem kellene.
A Lali csapat erős, de onnan is kb. 3 játékos aki nagyon kellene. Nem tudom melyikbe szórjam...
Most azt gondolom, hogy beleteszem mindet a PL pickbe, a csomagokat (az icon swapos 85x20-at is beleértve) meg Laligára. -
toxicjew
addikt
Na jól van akkor látom nem csak nálam fosta össze magát a játék úgy 2 hete. Tegnap nem írtam, mert örültem, hogy nem kell tovább játszani, de épp hogy meglett a qualification a wlre. Értitek? Az ahol a 6 win kb kisujjbol megy. Épphogy össze sikerült kukazni a 4et. Ennek a résznek annyi, ez életem talán legrosszabb fifas élménye ami itt 2 hete megy. No cap.
-
Mrguba
őstag
Velem ez a geci ceg ki is tudna baszni..
Pl pickbol Ronca
Merr tegnap kiraktam őt🤣🤣
Mondjuk Pele es tots Kane melle felesleges volt....de csak Ronca -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
pedig könnyű elengedni... Én eladtam a négy milla coint tegnap, bejött belőle egy ultimate kiadás áránál is több. Az időm jutalma meg az untrade csapatom. Innentől nincs mivel kereskedni. Itt valami nagyon nagy szar van a palacsintában. Ennyire brutálisan szarul meghagyni csak azért lehet, mert maguk sem tudják, hogyan tudnák ezt visszahozni. Továbbra is mondom, szerintem egész élvezhető seasons meccseket lehet játszani, harmadik osztályban már egész kiegyenlített. Ott is a kapus eldöntheti a meccset, meg kisebb faszságok vannak, de legalább felismerhető a meccsből egy focimeccs képe... Nem egy idegrángás az egész. És nem is a gép irányítja a meccsek kilencven százalékát...
-
thebigK
addikt
tegnap nálam is wtf volt a bundes kupa, gagyi csapat jött szembe, egyedül egy tots kostic, meg a védelem volt úgyahogy fasza. 4-1re mentem kb 30 perc után, az ötödik gólom les volt, pedig kilépett volna a srác. nem tette, második félidőben rugott hatot Kostic-csal, 4-7 lett a vége oda, úgy, hogy az első félidőben lealáztam, a 2. félidőben meg kb mint az ovisok, úgy ment a csapatom
-
gjoe
addikt
Ezekre még az EA is mókol valamit. Tegnapi bundes cup meccs.
Fullos bundes csapatom egy gold rare csapat ellen. Semmi nem működött, Ellenfél tudása is gyengébb volt mégis kikaptam 4-3ra.
Második meccsre újra őt adta be. Hirtelen minden rendben, csapatom normális. 20. percben 3-0 ide és rq.
Az első meccsen 16 lövésemből ment be 3, míg neki 4/4.
Másodikon meg minden fordítva. Na akkor ez hogy is van?
Ja és megint 6 perc egy félidő? -
Woodslave
félisten
válasz
raven84
üzenetére
amúgy még ez a legxarabb. Ott van a játék egyik legjobb játékosa aki nyilván még szívünkhöz is közel áll, de a meccsek nagy részén semmit nem tudok kezdeni vele.
Na mindegy van 13 tokenem meg még ma megcsinálom a silver stars küldivel a szaudi gólos 14-iket, gondolom ma jön sbc amiben még lesz egy. Ki is nyitom a 15 tokenes packot nem érdekel már nem gyűjtök többet egy Alison-Jota-Fernandes pickért és még nem is a legxarabbat mondtam
Tényleg ennél jobb csapat felesleges lenne, akkor se lenne jobb de sajnos nem tudom elengedni ezt a fos játékot. Valszeg csak úgy megy ha jövőre megint kihagyom hátha 2024-ben megjelenő 4-5 focis játék közül lesz ami megadja a fifa érzést ami a körítést illeti de olyan gameplayel hogy élvezetes legyen.
-
raven84
senior tag
Látom sokakat utolért a letargia, engem is. Már a rivalst se tolom, csak wl. Sztem megvárok egy moments pick sbct, ha nem sikerül valami S tier kártyát kiszedni akkor nekem ennyi volt. Az F23 esélytelen, feltradelem magam PIM Puskásig és nem tud megfordulni a mocsár gameplay miatt akkor meg minek játsszak? Pontosan az van 75%ban amit woody mond, ott állnak az emberem seggében és labdaátvétel pillanatában már szerel is. 1-2mp előnye van és ezt úgy animálja le a játék, hogy ott állnak melletted, teljesen értelemtelen a játék.
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ezt akkor látom a legjobban, mikor ugyanazzal a játékossal ők jobban dribblingelnek, mint én.
Nálam Diaby kezdő, csereként behozza ő is, vele szétfut engem, én meg vele alig tudok kezdeni valamit, sokkal gyorsabban reagál mindenre.
Csinálok valami skill move cancelt ő arra is gyorsabban reagál. (kivéve a mcgeady)
Szvsz neki az animáció gyorsabb lehet, mint nekem, és mire hozzám is elér, addigra ő már bőven tudja mi a szitu.
De a leginkább azzal van ki a faszom, hogy állandóan angol-német játékosokkal kell játszanom, mintha más nem is létezne, ők pedig a szervereken ülnek.
Nem éri meg ezért a játékért pénzt kiadni, tök felesleges.
Bye Fifa, bye EA, remélem csődbe mentek.
A fifa23 számomra offos, nagyon.
-
Woodslave
félisten
kicsit túlzásnak éreztem Hunreeth mostani kifakadásait, de tegnap már nem
Nem is az zavar csak hogy úgy érzem nem tudok játszani (nem tagadom az is) de ez a rettenetes különbség ami a meccseken van vagy mondjuk úgy amit én érzek tapasztalok. Tényleg mintha Tekkz ellen kellene játszani minden meccsen... -
miro.
senior tag
En egy hete 10 meccsbol 7-8x az elso kapuralovesbol,az elso 7-8 perben azonnal golt kapok. De ugy hogy ha kell szet nyillik a vedelmem.
-
EA's hit
addikt
Arról van amúgy valami infó, hogy PC-n mikor kerülhet be végre a játék a sima EA Playbe? Az idei részt én nem vettem meg hanem a Play Pro előfizetés miatt tudom használni, de már nagyon leváltanék a sima Playre

-
Woodslave
félisten
tegnap teljesen kiidegelt a játék, hajlani kettőig próbáltam bizonyítani magamnak hogy nem vagyok egy béna xar de nem sikerült.
A játék képe minden meccsen így néz ki, még akkor is ha nyertem esetleg.
A játékosaim minden egyes labdaérintést után 2 mp-ig gondolkoznak, hogy a kontolleren nyomott utasításnak megfelelően induljanak, passzoljanak, lőjenek stb. Ha ezt végül megteszik, az már vagy késő mert les, kapus odaér, védő, kp bárki odaér stb. Ok hogy mondjuk 4 * wf de minden egyes passz előtt lekezelik a labdát és szinte minden esetben megpróbálnak az erősebb lábbal passzolni, még akkor is ha teljesen indokolatlan, sőt pont emiatt ér oda a védő, vagy lép bele a passzsávba (apropó passzsáv, én hiába látom zárom stb képtelenség a védőt megkerüli a labda) Ha viszont mégse erősebb lábbal akkor kb 2m-t gurul a labda az ellenfélhez, főleg ezt védők csinálják utolsó emberként.
Természetesen mindenki gondolatolvasó, de biztos én játszom kiszámíthatóan.
Minden játékosomom áll a másik embere, elölről - hátulról, oldalról bárhonnan egyből szerelnek. Támadásaim fentiek alapján nem igazán futnak ki, akkor van szerencsém ha egyik támadóm megindul és sikerül a háromszöges passz, de ez elég ritka. Mármint főleg a sikeres passz.
A másik fél támadása úgy néz ki, hogy a csapatom aránylag formációban áll, (legalábbis next gen, prev genen teljesen random) az ő játékosainak a közelében nincs senki, próbálok presselni, de mindig van legalább két embere ahová passzolni tud. Beszorulva a 16-osomra nézem ahogy körbe passzolgat, dribblingel Ward-Prose-val esetleg Van Dijkkal aztán vagy gól vagy szerencsére elakad egyik védőmben, ez is leginkább akkor ha nem próbálok manuálisan védekezni, mert ha igen, akkor egy kisebb hiba és 3 méterre kerül a labdás ellenféltől.
na mindegy nem zárom ki amúgy hogy fentiek azért vannak mert tegnap mindenki akivel játszottam annak ellenére hogy ugyanazon divben vagyunk (ami idén sem jelent semmit max időráfordítást mutat) kategóriákkal felettem van.
Kvali természetesen 6 win soha nem volt még több. Bundes kupában két wint kiszenvedtem a harmadikon xarrá vertek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Második pick Courtois.