- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
kb 2 napja jott egy 80+ pickből egy canales, ez noveli a statisztikat
-
Nandinagy
addikt
Ezt a draftos cuccot végigszenvedtem munka közben beginneren de mikor megláttam a 84+ laliga pickben a 3 db 84-s játékost elment a kedvem a maradéktól
Gondolkodtam rakok picket ligue1-ra de 80+ pickből konkrétan nem láttam még embert nagy ligás totsot nyitni így feleslegesnek érzem
-
sz_abika
addikt
Annyira durván rossz amugy ez a laliga premium pack weight...nem hogy Tamás nem virít kékben, de Savicnál nagyobbat se nyitottam még.
-
HdRew
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Imádom banyek, hogy worldclass szinten olyan reakciójuk lesz a common gold lapoknak is, és olyan gyorsan tudnak futni, mint a top tier lapok.
Ezek a programozók valamit nagyon rosszul csinálnak, mert tényleg dísznek vannak a statok ilyen szinten már.. és ez komolytalan.
-
|AP|
veterán
közben kivettem, este kipróbálom. Simán kijött klubból, remélem nyer a Pool

-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Azért még upgrade nélkül nem biztos, hogy bőven Vieira szint. Alacsonyabb, nem annyira erős, a body type-ja is más, Vieira iszonyat fluid tud lenni. Agression is alacsonyabb, de ugye viszont gyorsabb Fabinho, a franciának a reactionje is magasabb. Most kb. egálnak mondanám max. Egy ilyen játékossal főleg védekezni fog az ember, szóval jó a shooting stat, de alig fogod használni.
Ettől függetlenül megérheti Fabinho, főleg upgrade után lehetséges, hogy már jobb lesz, mint Vieira, sőt.
-
HdRew
őstag
Gambling ez is valamilyen szinten, bár valószínűbb, hogy a 'Pool nyeri a bl-t, mondom ezt madridistaként.
Az alap statjai nem sokkal jobbak Allannél, viszont a boosted Fabinho brutál lehet. Ha megkapja az upgrade-et akkor no brainer sbc lenne, de hát ugye nem biztos az.

89. percben 1-0 a poolnak, majd a 93. percben lehet már 2-1 a realnak 4 perc játékkal.
-
|AP|
veterán
nem tudom mi legyen ezzel a Fabinhoval
A legkisebb ratinges csapatot már kiraktam, de elbizonytalanodtam kicsit.
Allan nagyon jó CDM, nem tudom mekkora előrelépés lenne. Van esetleg olyan aki mindkét lapot próbálta? -
Madn!ght
addikt
Nyitottam egy eladható Koundet, várható érdemben, hogy emelkedik az àra, ha kifut a pakkokból?
-
HdRew
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
1000+ lap meg majdnem tele a transfer. Mostani upgrade után megint csak 580... De este kinyitom a két 75+ ligue packot az már megint 30 lap. Div reward. A 85+-on agyalok mert túl sok dupli lesz attól tartok.
Lemartól nincsenek elájulva inkább megvárom Verrattit
Zimmi: hát ja így könnyű
-
Woodslave
félisten
Ez a Lemar jónak tűnik 3kps formációban. Még szélen is el tud játszani. Lehet kirakom pont illik.
-
Woodslave
félisten
Mi a faxom ez a lassított felvétel squad battles.
-
thebigK
addikt
jött egy untrade Alaba, használja valaki? akár cb, akár cdm/cm
-
gjoe
addikt
válasz
Sandros112
üzenetére
Ma megoldódott. Sikerült a facebook oldalukról ( ea help) messengert írni. Pár óra múlva válaszoltak, utána amiket írtál megadtam és megcsinálták. De nevetséges, milyen nehéz ezekkel kommunikálni.
Még egy csöves webáruházban is ott a chat ahol azonnal válaszolnak, persze ea weboldalon ilyen nem működik.
De még nyilvános email cím sincs. -
Sandros112
tag
-
v-man
őstag
Lemar. Azt hittem ahogy megláttam, hogy egy újabb laliga balszélső, de ez most cm lett 😂
-
HdRew
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Gusztustalan az egész...
-
HdRew
őstag
Ez az SB egy mocsok.
Baszki, sima gold Piqué lefutja/beéri prime puskást.
Nyertem, de menjenek már el a kurva anyjukba, hogy SB-ben a statok csak dísznek vannak. Komolyan el kéne vinni ezeket valami elmegyógyintézetbe, hogy így kibasznak a játékosokkal.
-
v-man
őstag
Ferran Torres St lapját használja valaki? Aspasszal nem bírok megbarátkozni, meg amúgyis Barcas lenne az igazi...
-
Mrguba
őstag
Na megerte ez e geci seap.szenvedes
SZTOJCSKOV
-
gjoe
addikt
Na most messengeren válaszoltak. Itt tart az ügyintézésem:
Thanks for reaching out to us. I understand the frustration that you are currently experiencing regarding not being able to advance in your draft game. I'll do my best to address your concern. This is something that our team is aware of and is investigating further. I would be happy to try and reset the draft for you but please note this would reset your current progress and we are unable to grant a replacement token for you. However, you can avail of our self-service tool which should hopefully grant you a replacement token but sadly this is down to the tool itself and is not a guarantee. If you are happy for me to try resetting this for you. I will need you to kindly read and reply back Yes or No to the following disclaimer: To help you with this, I have to verify you’re the account owner so I can discuss your account information with you. If your Twitter account is accessed by anyone other than yourself, our conversation will be available in your Twitter Direct Messages, and your EA Account could be at risk. Do you accept this risk so that I can help you out with this issue? Please answer yes or no. -Jay, EAHelp Team
EnterÍrás nekik: EA Help -
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
irodai 8-16 ahol az se feltétlenül látszik meg ha egész nap nem csinálok semmit.
ettől függetlenül még fizetést is kapok 
Asszonyz 20 év után már nem érdekli, max a szomszédok előtt szégyenkezik egy-egy wl alatt, de az meg már engem nem érdekel
Kb ennyi
miro: dehogy 20 évesen jobb dolgom is volt mint hogy játszak

-
Digestive
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Woodi elárulod, h mivel foglalkozol? Pusztán kíváncsiságból, hogy mi az a munka ami mellett hajnalban, reggel, délben, délután, este, éjjel, napi 5-6 órát tudsz játszani és még az asszony, gyerek sem tagadott ki a családból. Tehát gondolom rájuk is szánsz vmennyi időt.
-
bodnarbenede
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
A seasonsben már crossplay van. Azért tudok haladni, mert egyből jön ellenfél konzolról. Hát nem tudom, én utojára vagy négy éve játszottam seasonst, akkor feljutottam első osztályba, de nehezen, és ki is estem. Most valahogy, Nándi szavaival élve, sok vak van, úgy az összes... XD Vagy én lettem jobb, vagy az automata FUTról áttért nem annyira jó játékosoknál ott semmmi tudás nincs.
-
miro.
senior tag
Az elmult heten a la liga miatt tuti elnyitottam 70-90 pack kozott.
Pontosan 5 db wo jott. Azok is lofaszok.
Ma a 83+bol nyitottam egy 83-ast. -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Gondolom az ilyen maintencek minden ea játékot érintenek és mivel a legnagyobb bázis összeségében amerika így az ő éjszakai idejükre időzítik. Engem speciel nem érdekel, hogy reggel 6tól 10-ig csütörtökön nem tudok játszani mert amúgy is dolgozom vagy alszom ilyenkor.Az, hogy európa a legnagyobb fifás játékosbázis meg nem tudom mennyire valid ha délamerikát is idevesszük meg mexikót mondjuk.
-
Dzsoki92
senior tag
Nálam valamiért még nem megy a companion app
Másnál is fent áll még a helyzet ? -
LendvaiFeri1
veterán
Garantált...
-
|AP|
veterán
ide jött pár fodder, de semmi eget rengető.
Kiraktam Aspast és elkezdtem Fabinhot.Mondjuk nem tudom érdemes volt-e belekezdeni, Allan még mindig top CDM nálam
-
david368
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Moments Cruyff.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Én majd holnap este nyitom, hátha...
Elég ütősnek tűnik a Ligue 1 tots.
Ha lesz időm lehet ráállok majd az upgrade sbc-re is, bár sűrű hetem lesz. Van még 6 millió zsetonom, egy endgame csatár kellene. Salah és Son bukó, vagy 800k de már nem igazán izgat, mert jó lapok. -
Nandinagy
addikt
Jó a webapp csak minek
Kinyitottam az elite div rewardot, kivettem a 2.-t 2 100k-s+2 50k-s
A pickben 82 a max a 4 packban meg 0 wo
-
thebigK
addikt
pc-n már megy, legalábbis a webapp biztosan. jó reward volt ismét, elit div, 0 WO
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Gyakorlatilag nem értem, bár most mondja haverom, hogy a csillag is számít ami valszeg lejátszott meccsen is múlik a matchmakingbe. Szóval lehet később jobbak lesznek. Nem tudom, de a másod osztály is röhej volt. Gyakorlatilag csak egyenesen sprintből állt a támadás.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
De miért nem lehet ezt itteni idő szerint éjszaka csinálni? A legnagyobb játékosbázis úgyis Európában van, és ami itt éjszaka, az Kanadában nap közben, szóval nekik is jobb lenne. De ennyire dilettáns, ostoba barom csak ez a szarkupac cég lehet, hogy egyrészt nem jelzik 1-2-3 napra előre, hogy lesz egy ilyen, másrészt pont rewardokra időzítik a karbantartást

-
Woodslave
félisten
-
bodnar123
őstag
Jó ez a seasons... Gyakorlatilag heted osztályból amióta cross platform van vereség nélkül pár döntetlennel fél gőzzel mentem első osztályig. Azért ez Rivalsban sosem volt így. Amúgy ezt a sok szerverkarbantartást sem értem. Pl most megy a Seasons elég jól. Vagy azt is karbantartják máskor? Vagy ilyenkor vajon mit csinálnak. Sose lett még utána jobb a játék... Amúgy egyet értek azzal aki írta. Illene előre szólni. Viszont mind jól tudjuk, hogy EA...
-
Woodslave
félisten
tegnap online swapozott a gyerek. tots Alisson volt nála cat chem style mindent is védett. Nagyban rajta múlt hogy a döntőig eljutott. Mondjuk a reward kb ugyanaz volt mint beginneren offline
A big pull Alaba után a maradék 2 megapack és jumbo rare pack persze adott semmit. De mindegy a garantált tots pack után ez már csak hab volt a tortán.
-
Mrdevil
addikt
Nekem konkrétan a webapp azt írja nincs futt22 klubbom, csináljak egyet. És ad egy linket.

-
taylorp
senior tag
Végezhettek a TMK-val?
-
david368
aktív tag
En elso reszeben lottóztam, de ez teljesen új account volt, Cruyff jott 93+ Swapsbol. Most a masodik feleben pedig kivettem Roberto Carlost. Megcsinaltam tegnap az uj 93+ sbct is, mivel mar nagyon endgame teamem van, abbol jott Carlos Alberto, szamomra jobb mint a red Arnold, ugyhogy ment a kezdobe.
-
|AP|
veterán
amíg megy a karbantartás (meg már egy ideje) gondolkodok a maradék 10 icon swap token felhasználásán.
Eddig a két legnagyobb fodder packot vettem ki.A lehetőségek:
1. Robi Carlos + 83x25: LB poszt megoldva a játék végéig, még jelenleg is 1 millió körül van a lap - szóval ez a legracionálisabb választás
2. Dalglish +83 és 82-es csomag: sosem árt egy ikon csatár a linkek miatt, nem is olyan rossz lap, de igazából semmi különös
3. ikon lottó: kategorizáltam a lehetséges kimenetelt:
-egyértelmű W: 16db
-win, de nem tudnám/akarnám beépíteni: 4db
-egyértelműen L: 29dbTehát pont kétszer annyi lapnak nem örülnék, mint amennyinek igen.
A kérdés csak az, hogy megéri-e racionálisnak lenni ebben a játékban, vagy sz@rni bele és menjen a lottó

-
Nandinagy
addikt
válasz
david368
üzenetére
reddittel olyan jönni mintha valaki a gyakorikerdesekkel példálozna. A hülyék gyűjtőhelye
Ez nekem tipikusan olyan mintha valakinek van egyetemen egy beadandója aztán az utolsó 2 órára hagyja az elkészítést és közben elmegy a nete. Természetesen ő megcsinálná csak az a fránya technika
Minek hagyja az utolsó pillanatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze

Kb ennyi