Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszi a tippet.
Mivel volt egy Oblakom és Alabám, így picit variáltam a linkelt csapaton. Nálam bekerült hátra Hermoso és Yuri Oblak miatt, Lainer pedig Alabával linkel. Éder helyére feltoltam Oscart, Oscar helyére pedig Renato Augostot raktam.Ezzel a teammel 5/5-tel soroltam be a Div. Rivalsba.
Elég jol adja a csapat.szerk.: akooos, nálam is ez volt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Kipróbáltam, az a bal védő beteg. Bárki jött, olyan hirtelen oda tudott lépni és védeni, hogy nem hogy az ellen, de én se számítottam rá.
Csak egy meccset mentem, még próbálgatni fogom, van egy tippem mitől olyan jók ezek a playerek és hogy hogyan lehetne ebből továbbfejlődni.
-
Chereiose
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Vicces, hogy a 15k-s csapat megint jobb mint sok jó pár százezres csapat
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
A CAM stay forward és Get into the box
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs