Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Komolyan mondom hogy idén David Silva Odegaard Joao Felix Camokkal játszottam Suarez csatárba (gondoltam mindegy a pace, mert beharongozták hogy milyen fontosak a statok) hát mondanom sem kell hogy nincs így sok esetben.
Nyílván Mbappé 10x jobb lenne mint Teixeira de 3K vs 1,2 millió. Aki még alternatíva lenne Werner vagy Vardy de most minden trollság vagy elfogultság nélkül mondom hogy hozza a szintjüket így inkább farmolom a coint.
A legnagyobb csalódás az volt hogy vettem egy Militao-Marquinhos CB párost, nem mondom hogy rosszak. De ez a Clinton Mata-Dzhika tengely is van olyan jó.
Próbáltam lassab de jobb védő statokkal rendelkező playereket de körbefutják őket hiába van 90-es helyezkedésük chem kártya nélkül.
Szóval ugyan az van mint tavaly, vannak olyan játékosok akiket nem tudsz megmagyarázni miért olyan jók.
Nézhetem a traiteket meg a work ratet meg a statokat de nem hiába vágnak a fejedhez egy Chiellini-Bonucci-Koulibaly 3-mast egy 83-mas Gomez áráért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest