Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
tavaly sokat foglalkoztam vele (most meg ahhoz képest túl sokat hogy nem is játszok
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.Az EA célja az lenne hogy sok pakkot nyiss, de ha sok jó esik akkor nem fogsz annyit, de ha meg jó csapatod van akkor egy sima gold leszopat és nem csak engem, Krasi, Boras mind szenved ha jön egy full gold és ne mondja nekem senki hogy azok mind prok "álruhában"... Szóva a példád jó és ezért is érthetelen maradt számomra az egész
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Futás, futópályák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ultimea nova s90 7.1 4 körübelül 1-éves !!!!!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13" M4 10CPU / 8GPU / 16GB RAM / 256 GB + 3 Év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.