Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Én is elraktam kivételesen egy adag packot most toy-ra, tegnap pedig már nem volt türelmem, este elnyitottam mindent. Coinból vett packokkal együtt nagyjából 50-et nyitottam ki tegnap, volt köztük szép számmal 50, 55, 100k-s és ultimate pack is. Az eredmény összesen 4 db walkout, egy duplicate Oblak volt az abszolút csúcs, rajta kívül Koulibaly, Sancho, Kane jöttek. Nem azt mondom, hogy toty Ronaldot vártam, de hogy még egy erősebb totw sem esett, az azért igen kedves

Viszont kiraktam klubból Ribéryt, baromira vártam már a 84-es Carrasco helyett egy bika balszélsőre, szóval ennek most örülök, kíváncsi vagyok rá

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest