Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Hetek óta nagyon keveset játszok. DR-ben div3ból vissza mentem 5be még a swap feladatok miatt, h hátha hamarabb megy. Azóta nem volt időm vissza kapaszkodni, ergo az én szintemnél gyengébb csoportban játszok. Az előbb egy olyan rare gold csapattal vert meg nagyon alázós szinten egy ellenfél ahol az egész keret nem ért annyit, mint mondjuk Rijkaard a védőim közül.
Konkrétan letarolt. Lefutott, feltaszított, minden passzomba bele piszkált, leszedett a pályáról. Ha órákon át játszottunk volna se tudtam volna megszorongatni. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, h akkor mi a gyíknak vágyakozunk mi jobb lapokra?! Amikor egy gold Jesus, Zaha párossal elpusztította a kb 1,5 millió értékű védelmi vonalamat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konkrétan letarolt. Lefutott, feltaszított, minden passzomba bele piszkált, leszedett a pályáról. Ha órákon át játszottunk volna se tudtam volna megszorongatni. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, h akkor mi a gyíknak vágyakozunk mi jobb lapokra?! Amikor egy gold Jesus, Zaha párossal elpusztította a kb 1,5 millió értékű védelmi vonalamat.