Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez az igazi crossplatform. Mindegyik platformon bugos a low cross :). Redditen se találtam megoldást rá.
WL: botrány. Oké, nem vagyok egy kiemelkedő játékos, de voltak olyan balfa$z gólok/öngólok/kick off gólok amin meccsek mentek el (konkrétan belenyúlt EA pár kiélezett meccsbe, és csúnyán) hogy azt éreztem le kellene tennem a lantot, nekem ez már sok. Vagy csak öreg vagyok én már ehhez. Kicsit elvette a kedvem a folytatástól. 10 meccs után cseréltem a fél csapatot, jobb lett a dolog, de annyival nem hogy a kitűzött eredményt elérjem.
Az is igaz hogy folyamatosan olyanok jöttek ellenem akik a pöcsükön pörgették a labdát, én meg kapaszkodtam a kontrollerbe. Ez a realitás, pár hét/hónap múlva jobb meglátjuk fejlődök-e? Lehet egy MBappé-val, vagy egy Neymarral jobb lett volna a helyzet, de ezt coin/pack luck hiányában egy darabig nem tudom meg.
Kövi 2 hét WLt passzolom, addig gyűjtöm a coint, hátha Rivalsban is jobb lesz a reward.Most már merem állítani, PS-en jobbak a játékosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózatokról alaposan
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest