- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam egész évben ez van és egyszerűen nincs rá magyarázat, hogy mi alapján szopat taknyosra.
1-1 hét volt, mikor élvezetes (balanszos) meccseket tudtam játszani, de azon kívül általában a leírt érzéssel és megállapításokkal hagytam ott a játékot én is.Sajnos rommá manipulált a játék minden egyes része, kár is szépíteni. (az mondjuk nem világos, hogy mi alapján kerülsz rendre a manipuláció szenvedő oldalára...) De nagyon nem is érdekel, a szezon után egy porcikám se kívánja még egyszer ezt a hullámvasút szimulátort.
Remélem ősszel jön valamilyen vállalható FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Le Mans Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1-1 hét volt, mikor élvezetes (balanszos) meccseket tudtam játszani, de azon kívül általában a leírt érzéssel és megállapításokkal hagytam ott a játékot én is.