- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
Nem akarok offolni, plusz feszültséget generálni sem (mert az ember hajlamos beleállni a dologba), de ott van a PES, amelyben bár nem lehet órákig a menüben tökörészni, taktikus, stratégikus, izgalmas meccseket lehet játszani. Persze, nem az első, és nem is a második meccsed lesz igazán élvezetes, mert ha "fifa módra" fogod próbálgatni, akkor nem fog menni. Nem részletezem, van PES topic, ezért is bocsi srácok. 😀 Én is sokáig Fifáztam, sőt, minden évben rápróbálok. De nem, egyszerűen képtelen vagyok vele huzamosabb ideig lekötni magam, plusz mára már az elveim sem akarják engedni, hogy ennek a mocskos EA-nek pénzt tömjek a zsebébe. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs