Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az idei újítások nagy része elég elterjedt lett ha megnézed(nutmeg,bridge,creative run) részben kényszerből. Az utóbbit azért nem látod sokszor mert az embereknek nincs feltétlen kedve újat tanulni. A nutmeg is sok embernél viszonylag kényszer bár egyébként én olyan sokszor nem használom mint kellene. Rendszerint hátul szoktam ha letámadnak és üres terület kell meg szélen ha beakarok törni az alapvonalnál.
Nekem ez a védekezés cucc még mindig értelmetlen már nem azért. Jobb stickel 8 játékoson végigváltok mire itt lenyomok 1 gombot meg reagálok arra, hogy épp melyik gombra osztja azt a védőt aki kell. Gondolom itt is a szögtől függ, hogy épp melyik védő melyik gombot kapja de azért ehhez is kell reflex.A jobb stick még mindig 100* gyorsabb.
Az l1es váltással is 2.-3. próbára eltalálja a gép kire gondolsz szóval még az is gyorsabb.#19103Woodslave
Ilyenkor szoktam használni a creative runt ha van rá elég időm. Ugyanezt csinálja a játékosom nekem is
#19104Madn!ght
Igen ilyenkor van az, hogy beváltasz 1 cbre és te megpróbálod megoldani. Az a vicc, hogy az ellenfélnél ilyen nincs. Ott valakin rajta van a többi meg gyönyörűen védekezik, sőt az AI még a passzokba is beleugrál magától. Nálam meg szépen elengedi az összes ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 8 GB Samsung 4800 MHz-es DDR5 memória
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az l1es váltással is 2.-3. próbára eltalálja a gép kire gondolsz szóval még az is gyorsabb.