- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Igen, azért nem azt írtam, hogy év eleje
Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.Jó olcsó lett ez a Mattheus
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Objektívek topikja
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.