- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Igen, azért nem azt írtam, hogy év eleje
Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.Jó olcsó lett ez a Mattheus
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Gaming notebook topik
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Spórolós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Iphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.