Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát na, abba a csapatba tényleg csak kevesen férnének már be
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.|AP|: ja én is abbahagytam olyan 20-25 után, kicsit előrébb léptem fodder ügyben, de semmi említésre méltó nem jött. Inkább eladogatom a lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Konteó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.