- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Na, azért te is tudod, hogy ez nem így van. Én is szoktam szélsőséges dolgokat írni amikor gecire ideges vagyok, de valójában tudom, hogy javarészt kapcsolatbeli problémák okozzák a sok szopást. De azt nem mondom, hogy nincs DDA, mert vmilyen szinten létezik a játékban, még ha nincs is bizonyítva. Az egész azon dől el, hogy minek nevezzük éppen. Ha jön egy gold pl csapat, akikkel én rendszeresen megszenvedek, akkor felmerül a kérdés, hogy most bekapcsolt a DDA, hogy minden passza tökéletes és Wernert nem lehet leszerelni, vagy olyan gané a kapcsolat, hogy a játékosai 2x körbefutják az enyéimet mire én elpasszolom a labdát. mert ugye ez gyakran előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest