- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Grat az fullos nyitás
Gold CR meg Neymar a játék ezen szakaszán már nem az igazi sajnos. Nem is ők lettek rosszak hanem a védők minősége lett sokkal magasabb.
IF Neymar még mindig jó de azért már látszanak a hibái neki is
Főleg fizikálisan meg sebességben. Nekem nem volt bajom a hétvégével. A 11-4 viszonylag vállalható eredmény volt. Főleg, hogy a 3 vereség még pénteken délelőtt jött. Inkább a túl sok meccs volt a baj, de hát nem volt időm péntek-szombat
Inkább az volt az idegesítő, hogy mindig hülye gólokat kaptam és sokszor nem volt kedvem 90 percet végigszenvedni 5 védő ellen. Ha meg kicsit kitámadtam rögtön kaptam mégegyet kontrából. Én meg ezt nem tudtam megtenni fordítva. Nyilván nem szabad 15 meccset hagyni hétfő reggelre mert ilyesmi lesz a vége(vagy egy elite)
Tanultam belőle.Ami még problémát érzem, hogy nincs állandóság a csapatban. A wl-t full laliga védősorral kezdtem el mostmeg már bundes van és valószínű jövőhéten sem ezek lesznek a kezdőben már
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gold CR meg Neymar a játék ezen szakaszán már nem az igazi sajnos. Nem is ők lettek rosszak hanem a védők minősége lett sokkal magasabb.