Hirdetés
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Grat az fullos nyitás
Gold CR meg Neymar a játék ezen szakaszán már nem az igazi sajnos. Nem is ők lettek rosszak hanem a védők minősége lett sokkal magasabb.
IF Neymar még mindig jó de azért már látszanak a hibái neki is
Főleg fizikálisan meg sebességben. Nekem nem volt bajom a hétvégével. A 11-4 viszonylag vállalható eredmény volt. Főleg, hogy a 3 vereség még pénteken délelőtt jött. Inkább a túl sok meccs volt a baj, de hát nem volt időm péntek-szombat
Inkább az volt az idegesítő, hogy mindig hülye gólokat kaptam és sokszor nem volt kedvem 90 percet végigszenvedni 5 védő ellen. Ha meg kicsit kitámadtam rögtön kaptam mégegyet kontrából. Én meg ezt nem tudtam megtenni fordítva. Nyilván nem szabad 15 meccset hagyni hétfő reggelre mert ilyesmi lesz a vége(vagy egy elite)
Tanultam belőle.Ami még problémát érzem, hogy nincs állandóság a csapatban. A wl-t full laliga védősorral kezdtem el mostmeg már bundes van és valószínű jövőhéten sem ezek lesznek a kezdőben már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen egeret válasszak?
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gold CR meg Neymar a játék ezen szakaszán már nem az igazi sajnos. Nem is ők lettek rosszak hanem a védők minősége lett sokkal magasabb.