Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam ugyanez volt, pedig én bundes csapatot szeretnék, szóval igyekeztem kellő komolysággal hozzáállni a WL-hez. Péntek katasztrófa volt, tiz meccsbol alig tudtam 4-et hozni. Persze a full tots csapatok lazán körbefutottak, az enyémek a legalapvetőbb passzokat se bírták pontosan adni. Hasonló bohóckodások voltak a kapu előtt, mint amit a kolléga is linkelt. Nálam neymar és ronaldo full kuka lett.
Mérgemben összehánytam az eddigi tots lapokból egy mixed bundes-laliga-pl teamet, 6-8 chem néhány helyen, csapatchem 98
Tegnap leültem, mondom meglesem mit művelnek a pályán. Döbbenet, úgy ment a csapat, hogy moments ikonokat vettem le a pályáról szerelés, támadás patika lett, jó pár meccsen 7-8 gólt vertem látszólag jobban összerakott csapatnak. Egy olcsó és jó bundes csatár kellene, és egész jó is lenne már az összkép. Végül gold3 így is meglett, meglepődtem, mert total esélytelenek nyugalmával vágtam neki.
Tanácsodra kiraktam az osztrák jobb hátvédet, tényleg nagyon patent nálam is, én védőként használom. Kiraktam tapsobat, őt még nem próbáltam.
Az elmúlt napok szerencsétlen nyitásai után csak kipakoltam a 85+ picket. Egy lewat beletettem, hátha visszaadja Totsban. Sajna azt nem, de így se elégedetlenkedek.
Davies maradt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Davies maradt