Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam ugyanez volt, pedig én bundes csapatot szeretnék, szóval igyekeztem kellő komolysággal hozzáállni a WL-hez. Péntek katasztrófa volt, tiz meccsbol alig tudtam 4-et hozni. Persze a full tots csapatok lazán körbefutottak, az enyémek a legalapvetőbb passzokat se bírták pontosan adni. Hasonló bohóckodások voltak a kapu előtt, mint amit a kolléga is linkelt. Nálam neymar és ronaldo full kuka lett.
Mérgemben összehánytam az eddigi tots lapokból egy mixed bundes-laliga-pl teamet, 6-8 chem néhány helyen, csapatchem 98
Tegnap leültem, mondom meglesem mit művelnek a pályán. Döbbenet, úgy ment a csapat, hogy moments ikonokat vettem le a pályáról szerelés, támadás patika lett, jó pár meccsen 7-8 gólt vertem látszólag jobban összerakott csapatnak. Egy olcsó és jó bundes csatár kellene, és egész jó is lenne már az összkép. Végül gold3 így is meglett, meglepődtem, mert total esélytelenek nyugalmával vágtam neki.
Tanácsodra kiraktam az osztrák jobb hátvédet, tényleg nagyon patent nálam is, én védőként használom. Kiraktam tapsobat, őt még nem próbáltam.
Az elmúlt napok szerencsétlen nyitásai után csak kipakoltam a 85+ picket. Egy lewat beletettem, hátha visszaadja Totsban. Sajna azt nem, de így se elégedetlenkedek.
Davies maradt 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Davies maradt