Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Egy ideig 5 védőztem, feelinges volt az olasz csapattal.
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.Most volt az első WL meccs, és már kivan a faszom az egésszel: félidő 3-0 ide, vége 3-4 oda. Másodikban egy passzt nem tudtak megcsinálni Vieiráék. 89.be nyerte meg, aztán hátul nekiállt buzizni... Lehet én is geci leszek innentől, és a 2. perctől hátul fogok passzolgatni 1-0nál végig. Rohadjanak meg, tök jó kedvvel leülsz játszani, aztán egy meccs után ki kell lépned mert úgy felbosszant. Ha focis játéktól azt várom hogy mindkét fél focisan játsszon, akkor majd a gép ellen fogom tolni a Squad Battlet.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.