Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Egy ideig 5 védőztem, feelinges volt az olasz csapattal.
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.Most volt az első WL meccs, és már kivan a faszom az egésszel: félidő 3-0 ide, vége 3-4 oda. Másodikban egy passzt nem tudtak megcsinálni Vieiráék. 89.be nyerte meg, aztán hátul nekiállt buzizni... Lehet én is geci leszek innentől, és a 2. perctől hátul fogok passzolgatni 1-0nál végig. Rohadjanak meg, tök jó kedvvel leülsz játszani, aztán egy meccs után ki kell lépned mert úgy felbosszant. Ha focis játéktól azt várom hogy mindkét fél focisan játsszon, akkor majd a gép ellen fogom tolni a Squad Battlet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.