Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintem én inkább divi helyett többet fogok Fut Friendliest tolni, mert ott érdekes módon semmi jele a lagnak, de amint próbálok egy kicsit divizni, az asztalt püffölöm mérgemben, annyira nem akar semmit sem csinálni a csapatom.
Én nem tudom, hány évig kell ezt elviselni még, hogy nem hajlandóak több erőforrást a játékra fordítani? Egyértelműen csak több szeró kellene, fut friendlis alatt annyira élvezem a játékot, hogy ott tényleg azért kapok ki ,mert jobb a másik, nem azé, hogy a karaktereim nem hajlandóak semmit sem csinálni...
Btw nem értem mit csinálnak, amint rúgok egy gólt nekik, rögtön kilépnek. Ilyenkor elintézik valahogy hogy számolja nekik teljes meccsként? Vagy csak nem akarnak ellenem játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest