- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintem én inkább divi helyett többet fogok Fut Friendliest tolni, mert ott érdekes módon semmi jele a lagnak, de amint próbálok egy kicsit divizni, az asztalt püffölöm mérgemben, annyira nem akar semmit sem csinálni a csapatom.
Én nem tudom, hány évig kell ezt elviselni még, hogy nem hajlandóak több erőforrást a játékra fordítani? Egyértelműen csak több szeró kellene, fut friendlis alatt annyira élvezem a játékot, hogy ott tényleg azért kapok ki ,mert jobb a másik, nem azé, hogy a karaktereim nem hajlandóak semmit sem csinálni...
Btw nem értem mit csinálnak, amint rúgok egy gólt nekik, rögtön kilépnek. Ilyenkor elintézik valahogy hogy számolja nekik teljes meccsként? Vagy csak nem akarnak ellenem játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P 15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest