Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem, ez az ún. golden goal szabály szerintem, a közösség találta ki, hogy aki az első gólt rúgja, "övé a meccs" és így pl. bizonyos objectives-eknél, swapoknál hamarabb meg lehet szerezni az adott játékost..
Ellenben nem tudom, milyen csalás lehet ps-en: tegnap éjjel divrivet játszottam egy afféle igazi k*cs*ggel, majdnem full ikon csapata volt, mid Gullit, mid Cruyff prime Beckham, PIM Zambrotta, talán csak egy Mbappe és egy védő volt sima, nem ikon játékos nála.
Első félidő közepe felé rúgtam egy gólt neki, a félidő előtt egyenlített. A második félidőben lőtt még egy gólt, erre fel megállította a játékot, majd pár másodperc után kidobta, hogy elvesztettem a kapcsolatot, majd utána másik ablak, hogy a meccs ellenőrzés (under review) alatt van, és kiléptetett FUTból.. Mikor visszamentem, levonta a skill ratingemből, mintha én léptem volna ki. Ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest